Τα κοσμήματα, το DNA και ένα βίντεο αποκάλυψε τον δολοφόνο της Κουβανής τρανς - Αυτός είναι ο Μπαγκλαντεσιανός δράστης (βίντεο)

Ο 35χρονος Μπαγκλαντεσιανός είναι ο δράστης της δολοφονίας της Άννας 

 

Επιβεβαιώθηκε και από το δείγμα DNA η εμπλοκή του 35χρονου Μπαγκλαντεσιανού στη δολοφονία της άτυχης τρανς Κουβανής Άννας, στον Άγιο Παντελεήμονα.

 

Με βάση τις καταγραφές από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, ο 35χρονος εισήλθε στο σπίτι της Άννας στις 7 παρά 10 το πρωί, από την πόρτα. Λίγη ώρα αργότερα και για περίπου μία ώρα, από το ισόγειο διαμέρισμα της άτυχης 46χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα ακούγονταν μεγάλη φασαρία, τρέξιμο και σπάσιμο αντικειμένων, όπως ανέφερε ένοικος της πολυκατοικίας.

Στις 10:40 οι κάμερες κατέγραψαν τον 35χρονο να βγαίνει από το παράθυρο του σπιτιού της Άννας και να ακολουθεί πορεία προς την Ομόνοια.

Ήταν γεμάτος αίματα στο πρόσωπο και στα χέρια. Φορούσε, δε, μια καδένα και ένα δαχτυλίδι ίδια με αυτά που φορούσε και όταν προσήχθη στην ΕΛ.ΑΣ. για κατάθεση.

 

 

Όπως προέκυψε από στοιχεία που συγκέντρωσε η ΕΛ.ΑΣ., μετά τη δολοφονία της Άννας, άνδρας εισήλθε σε πολυκατοικία της 3ης Σεπτεμβρίου, σε απόσταση 1.300 μέτρων από το διαμέρισμα της Κουβανής, ο οποίος είχε αίματα και τραύματα. Όπως προέκυψε, ήταν ο ίδιος άνδρας που νωρίτερα είχε εξέλθει από το διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι της Άννας -ένα αποτύπωμα παλάμης και άλλα στοιχεία μετά τις εργαστηριακές εξετάσεις- δείχνουν και πάλι τον ίδιο.

Εις βάρος του 35χρονου εκδόθηκε τελικά χθες ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία της Άννας, ενώ το άγριο έγκλημα θεωρείται ότι εξιχνιάστηκε.

Ο ίδιος αρνείται τα πάντα, αρνείται ακόμη και ότι γνώριζε την Άννα. Σύμφωνα με μαρτυρίες και καταθέσεις, ο 35χρονος φέρεται να διατηρούσε περιστασιακή σχέση με την Άννα, την οποία ωστόσο ζήλευε και της δημιουργούσε φασαρίες και καβγάδες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ