Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή από το μεσημέρι είναι θετική όψη για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, υπογραφές

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Λέοντα και σήμερα οι κύριες όψεις της είναι το τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο που είναι έντονο τις πρωινές ώρες κυρίως και από το μεσημέρι κι έπειτα η σύνοδος με τον Ερμή στον Λέοντα. Το τετράγωνο με τον Δία είναι μια χαλαρή και διασκεδαστική όψη και ο μόνος κίνδυνος είναι να υπερβάλλουμε, να υπερεκτιμήσουμε κάποιες καταστάσεις, να δείξουμε επιπολαιότητα ή τεμπελιά. Προσοχή στις υποσχέσεις που δίνετε το πρωί. 

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη είναι μια πιο γλυκιά, παιχνιδιάρικη, δημιουργική κι ευχάριστη μέρα για σας, με τη Σελήνη στον Λέοντα στον τομέα της χαράς, της δημιουργίας, της διασκέδασης, του έρωτα, των παιδιών και μάλιστα θα σας πρότεινα να μην την επιβαρύνετε με πολλές υποχρεώσεις και δουλειές. Αντιθέτως να την εκμεταλλευτείτε για να το ρίξετε λίγο έξω, να διασκεδάσετε με τα παιδιά αν είστε γονείς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να κάνετε δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά και ικανοποίηση χωρίς να απαιτούν ιδιαίτερο κόπο από την πλευρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της Τρίτης σας βάζει σε μια διάθεση να ασχοληθείτε με την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή και θα θέλετε να τη βγάλετε στο οικείο σας περιβάλλον χωρίς πολλές διαταράξεις της ησυχίας σας. Ενδεχομένως να έχετε και κάποιες δουλειές ή μπορεί να θέλετε να προετοιμαστείτε λίγο για την εβδομάδα που έρχεται σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Παρασκευή είναι σούπερ επικοινωνιακή μέρα και με πολλή όρεξη θα θελήσετε να επικοινωνήσετε με φίλους και συνεργάτες, να μοιραστείτε το χρόνο σας με ευχάριστο τρόπο και να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις ενδεχομένως για τα μελλοντικά σας σχέδια. Σε γενικές γραμμές θα θελήσετε να έχετε ένα πολύ ελεύθερο πρόγραμμα να κάνετε ότι επιθυμείτε χωρίς «πρέπει» και καταναγκαστικές δουλειές. Αυτές μάλλον θα τις αφήσετε για την υπόλοιπη εβδομάδα, που με τη Σελήνη στην Παρθένο φαίνεται ότι θα επικεντρωθείτε στα πρακτικά σας θέματα, στα ζητήματα του σπιτιού και της οικογένειας αλλά και της δουλειάς. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ