Festa del Redentore - Βενετία: H Armani Casa διοργάνωσε την μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού - Πυροτεχνήματα & λαμπεροί προσκεκλημένοι (φωτό) - βίντεο)

Όλα ήταν μαγικά! 

Βάρκες γεμίζουν τα νερά. Πυροτεχνήματα καλύπτουν τον ουρανό. Σε όλη την πόλη, οι ντόπιοι της Βενετίας πλημμυρίζουν τις ταράστες τους για να δουν την οθόνη.

Φέτος, η συντάκτρια και επιχειρηματίας Whitney Robinson ήταν μια από αυτές που γιόρτασαν το Festa del Redentore, το ετήσιο θέαμα της πόλης, ως ειδική προσκεκλημένη του Armani Casa.

Η διήμερη εμπειρία περιελάμβανε στάσεις σε κοντινά σημεία εισαγωγής - Palazzo Falier και Ducale - καθώς και επισκέψεις σε στούντιο και εξαιρετικά δείπνα.

Nα σημειώσουμε πως η Festa del Redentore είναι ένα από τα πιο αξιοσημείωτα παραδοσιακά φεστιβάλ στη Βενετία.

Για το φετινό φεστιβάλ, λαμπεροί καλεσμένοι προσκλήθηκαν σε μια διήμερη εμπειρία που διοργάνωσε η Armani Casa για να ανακαλύψουν τις πιο μαγικές γωνιές της πόλης: από επισκέψεις σε ειδικές τοποθεσίες όπως το Palazzo Falier και το Studio Plessi μέχρι ένα μοναδικό δείπνο στο Palazzo Ducale ακολουθούμενο από τα θρυλικά πυροτεχνήματα του φεστιβάλ.

 Για να γιορτάσουν την ομορφιά της πόλης, φέτος η Armani Casa και  η Armani Fiori στόλισαν  το Palazzo Ducale για ένα ειδικό γκαλά.

Η Armani Casa, ετικέτα της γνωστής μάρκας Giorgio Armani, ειδικεύεται στα πολυτελή έπιπλα και την εσωτερική διακόσμηση από το 2000.

Με την ευκαιρία της παραδοσιακής Festa del Redentore, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο το τρίτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, η Armani Casa και η Armani Fiori, κύριοι συνεργάτες της εκδήλωσης, φρόντισαν να είναι όλα μαγικά! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ