Χρόνια πολλά Μαίρη Χρονοπούλου: Η αρχόντισσα και γόησσα του ελληνικού κινηματογράφου έγινε 90 ετών – Η Finos Film της εύχεται (βίντεο)

Η θηλυκότητά της, η φινέτσα της, τα πλούσια υποκριτικά της προσόντα και το ταμπεραμέντο της «σφραγίζουν» κάθε ρόλο που υποδύθηκε στο θέατρο και τον κινηματογράφο

 

Η Μαίρη Χρονοπούλου έχει σήμερα γενέθλια και γίνεται 90 ετών. Η Finos Film με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε «αμέτρητες ευχές» στη μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου.

«Σήμερα στέλνουμε αμέτρητες ευχές στη γόησσα του ελληνικού σινεμά, την υπέροχη Μαίρη Χρονοπούλου! Πολύχρονη και γερή!», αναφέρει η ανάρτηση της Finos Film.

Και είναι αλήθεια πως η Μαίρη Χρονοπούλου είναι μία από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες ηθοποιούς. Εντυπωσιακή γυναίκα και ταλαντούχα ηθοποιός, έγινε σταρ στην καλή εποχή του κινηματογράφου, τη δεκαετία του ’60. Η θηλυκότητά της, η φινέτσα της, τα πλούσια υποκριτικά της προσόντα και το ταμπεραμέντο της «σφραγίζουν» κάθε ρόλο που υποδύθηκε στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ