Λευκό & ροζ για τη Βασίλισσα και τις πριγκίπισσες της Ισπανίας - Οι καλοκαιρινές super εμφανίσεις για τις stylish royals (φωτό - βίντεο)

Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Στο Παλάτι της Λα Ζαρζουέλα, ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας υποδέχθηκαν την Ισπανική Επιτροπή των Ηνωμένων Παγκόσμιων Κολεγίων, μέλος της οποίας είναι το Atlantic College στην Ουαλία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Revista ¡HOLA! (@holacom)

Παρούσες ήταν και η διάδοχος Πριγκίπισσα Λεονόρ με την Ινφάντα Σοφία. Η πριγκίπισσα Λεονόρ μόλις κέρδισε το διεθνές απολυτήριο στο Atlantic College, ενώ η Infanta Sofia θα ενταχθεί στο ίδρυμα στην αρχή της σχολικής χρονιάς για δύο χρόνια. Η Σοφία μπόρεσε να γνωρίσει τους επίλεκτους Ισπανούς μαθητές που θα βρεθούν μαζί της στους πάγκους

 

 

Και φυσικά και οι τρεις royals, μας χάρισαν μοναδικά looks που δε γίνεται να μείνουν ασχολίαστα.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Λετίσια: Οι κόρες της πιο όμορφες από ποτέ - Το σμαραγδί φόρεμα της διαδόχου Λεονόρ, το ροζ - χρυσό της Ινφάντα Σοφίας (φωτό)

 

 

Η Βασίλισσα Λετίσια φόρεσε ένα λευκό coctail dress Boss χωρίς μανίκια, στυλ που αναδεικνύει τα καλλίγραμμα χέρια της. Το συνδύασε με μαύρες χαμηλές γόβες και διακριτκά αξεσουάρ.

 

 

Η διάδοχος πριγκίπισσα Λεονόρ, 17 ετών επέλεξε μία λευκή ποπλίνα με πολύχρωμα σχέδια της εταιρείας Zara που κόστισε 59,95 ευρώ. Ολοκλήρωσε το look της με χαμηλές εσπαντρίγιες.

 

 

Η Σοφία 16 ετών, έκανε μία εκπληκτική ροζ επιλογή με ένα mini φόρεμα άκρως girly SferaOfficial που κόστισε 39,99 ευρώ. Το συνδύασε με floral μπαλαρίνες κόστους 169 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Όλα τα θηλυκά μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας στις αποχρώσεις του ροζ: Η Λετίσια, η πεθερά της, Βασίλισσα Σοφία, η διάδοχος Λεονόρ & η μικρή πριγκίπισσα Σοφία (φωτό)

Ποια το φόρεσε καλύτερα; Η μαμά ή οι κόρες;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ