Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Βίντεο: Η στιγμή που ο πιλότος βάζει φωνές σε επιβάτη - Θα τους έστελνε στον άλλο κόσμο με την κίνηση της

Συγκλονιστικό βίντεο

Την οργή πιλότου ελικοπτέρου που πετούσε πάνω από το Γκραν Κάνυον προκάλεσε η κίνηση γυναίκας επιβάτη να τραβήξει ένα μοχλό ο οποίος θα προκαλούσε θανατηφόρα «βουτιά».

Στο βίντεο μέσα από το ελικόπτερο ακούγεται ο πιλότος να λέει «όχι, αυτό θα μας σκοτώσει» εμφανώς θυμωμένος με την τουρίστρια που προσπαθεί να πιάσει τον μοχλό.

Όπως εξηγούν διεθνή μέσα ενημέρωσης η τουρίστρια, η οποία θεώρησε ότι οι μοχλοί και τα υπόλοιπα κουμπιά στο ελικόπτερο ήταν παιχνίδι, προσπάθησε να τραβήξει τον μοχλό που ελέγχει το φρένο στους έλικες, τον μοχλό, δηλαδή, που προκαλεί τη διακοπή της λειτουργίας των ελίκων.

Ο συγκεκριμένος μοχλός, όμως, μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο όταν το ελικόπτερο βρίσκεται στο έδαφος και όχι όσο βρίσκεται στον αέρα, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Η 27χρονου Σαρλίν Μπίλσμα από την Ολλανδία που κατέγραψε το παρολίγον μοιραίο επεισόδιο δήλωσε ότι «μας είχαν δείξει ένα βίντεο με τα μέτρα ασφαλείας αλλά η γυναίκα δεν πρέπει να πρόσεχε».

«Όταν ο πιλότος της έκανε παρατήρηση την κοίταξα και είδα ότι του χαμογέλασε αμήχανα. Δεν είμαι σίγουρη αν του απάντησε κάτι. Άκουγα τις φωνές τους στα ακουστικά αλλά εκείνη τη στιγμή δεν άκουσα κάτι» πρόσθεσε η ίδια.

Η γυναίκα που τα «άκουσε» από τον χειριστή του ελικοπτέρου ήταν μαζί με μια νεαρότερη κοπέλα, πιθανότατα την κόρη της και «φαινόταν σαν μην καταλαβαίνει καλά τα Αγγλικά».

Αφού, πάντως, το ελικόπτερο προσγειώθηκε η γυναίκα ευχαρίστησε τον πιλότο που τους έσωσε τη ζωή «και εκείνος γέλασε κουνώντας συγκαταβατικά το κεφάλι και λέγοντας "Ω Θεέ μου"».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ