Η Τζοάν Κόλλινς υποδέχεται το καλοκαίρι στα 90 της - Πλάι φυσικά στον νεότερο & γοητευτικό σύζυγο της (βίντεο)

Φίλοι και καλή παρέα!

Η Τζόαν Κόλλινς καλωσωρίζει το καλοκαίρι!

Η αειθαλής ηθοποιός μέσα από ένα σύντομο βιντεάκι υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους 336 χιλάδες ακολούθους της ένα reel που ενημερώνει ότι έχει βρεθεί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να γιορτάσουν την έναρξη του καλοκαιριού.

Διαβάστε ακόμη: Αειθαλής υπέρκομψη η Τζόαν Κόλινς στα 90 της: Με baby blue δαντελένιο φόρεμα & ασορτί καπέλο - Τη συνόδευε ο νεότατος σύζυγος (φωτό - βίντεο)

Και φυσικά δε μπορούσε να λείπει ο εκλεκτός της καρδιάς της, ο σύζυγος της, Peter Gibson, που εμφανίζεται ακριβώς δίπλα της.

Η Τζόαν Κόλλινς είναι 90 χρονών αλλά παρόλα αυτά παραμένει ακμαιότατη και ενεργή. Τελευταία της εμφάνιση μάλιστα ήταν στο ξακουστό Royal Ascott.

Γενικότερα μας έχει συνηθίσει σε grande εμφανίσεις έτσι και τώρα φοράει μεγαλά, κρεμαστά σκουλαρίκια με πράσινα διαμαντάκια επάνω ασορτί με τη μπλούζα της.

Διαβάστε ακόμη: Ρεβεγιόν Χριστουγέννων των διασήμων: Από τους Μπάιντεν και τους Μπέκαμ, στον Μικ Τζάγκερ & την Τζόαν Κόλινς (φωτό)

Στο λαιμό επέλεξε έναν ασημένιο σταυρό και φυσικά ολοκλήρωσε το look της με έντονο καλοκαιρινό μακιγιάζ.

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερα από την Τζόαν!

Να υπενθυμίσουμε ότι

Παντρεύτηκε τον πέμπτο και νυν σύζυγό της Percy Gibson, ο οποίος είναι 31 χρόνια νεότερος της, στις 17 Φεβρουαρίου 2002 στο Claridge's Hotel στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ