Ο Χάρης Σιανίδης κατασυγκινεί: Τραγουδάει με τη μανούλα του που έχει χρόνια προβλήματα υγείας - Κάποιο μινόρε της αυγής ... (βίντεο)

Δείτε απλά το βίντεο ...

Ρίγη συγκίνησης σκορπάει ο Χάρης Σιανίδης.

Στο τελευταίο βίντεο που μοιράστηκε με τους 190 χιλιάδες ακολόθους του στο instagram ο pr manager τραγουδάει μαζί με τη μητέρα του.

Είναι φανερά συγκινημένος καθώς μετά από πολύ καιρό συναντιούνται καθώς η μαμά του αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα σχετικά με την υγεία της και δε μπορούσαν να ιδωθούν.

Την κρατάει αγκαλιά και τη φιλάει καθώς τραγουδάνε το "Μινόρε της Αυγής"

Διαβάστε ακόμη: Night out επωνύμων στο νέο απόλυτο προορισμό του Πειραιά - Το Le Clique Club συνδυάζει την διασκέδαση με την πολυτέλεια (φωτό)

Μάλιστα, το τρυφερό αυτό βίντεο συνόδευσε η εξής λεζάντα: "Σήμερα μετά απο τόσο καιρό συνάντησα ξανά την μαμά μου στο εξοχικό μας στον Ωρωπό…και αγκαλιαστήκαμε και φιληθήκαμε, τραγουδώντας μου το «Μινόρε της Αυγής» που τόσο της αρέσει ….και αντίκρισα έναν άνθρωπο που παρόλο τα τόσο σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας βλέπει την ζωή με αισιοδοξία, χαμόγελο και τραγουδάει συνέχεια…θα μου λείψει η μαμά μου μέχρι τον Σεπτέμβρη…και ανανεώσαμε το ραντεβού μας μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές… Ο Θεός είναι μεγάλος και μας προστατευει"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ