Χάιντι Κλουμ: Με μικροσκοπικό μπικίνι κάνει κρύο ντους και προσπαθεί να δροσιστεί - Κι όμως η θερμοκρασία... ανεβαίνει (φωτό & βίντεο)

Το 50χρονο πρώην μοντέλο «στόλισε» το μαύρο μπικίνι με μια χρυσή αλυσίδα σώματος αξίας 15.500 δολαρίων

Ο καύσωνας που επηρεάζει τη χώρα μας έχει «πιάσει» όλη τη νότια Ευρώπη και αυτό το κατάλαβε και η Χάιντι Κλουμ η οποία παραθερίζει στη Σαρδηνία με τον σύζυγό της, Τομ Κούλιτζ, και η οποία αποφάσισε να δροσιστεί με ένα ντους με παγωμένο νερό.

Το βίντεο που ανήρτησε στο Instagram «ανέβασε» τη «θερμοκρασία» για τους followers του πρώην μοντέλου της Victoria's Secret η οποία διατηρεί άψογη σιλουέτα παρά το γεγονός ότι έχει συμπληρώσει τα 50 έτη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Η χαρούμενη για τη δροσιά Κλουμ φορούσε ένα μαύρο μπικίνι αλλά και μια χρυσή αλυσίδα σώματος στη μέση με διαμάντια, η οποία σύμφωνα την Page Six κοστίζει 15.500 δολάρια και είναι ειδική δημιουργία από την Jacquie Aiche.

klum1

Δοθείσης της ευκαιρίας η Χάιντι Κλουμ έκανε και ένα «Q&A» με τους followers της απαντώντας, μεταξύ άλλων, στο πώς είναι να ζει με τον 33χρονο σύζυγό της. «Φανταστικά. Αγάπη μου πώς είναι να ζεις μαζί μου;» είπε η Κλουμ με τον Κούλιτζ να απαντά «είναι όλα όσα ήθελα».

klum2

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ