Έξαλλοι οι πολίτες με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ: Γιατί η νέα παιδική χαρά τους, προκάλεσε αντιδράσεις (φωτό)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον άνοιξαν στο κοινό μια παιδική χαρά την Τρίτη (11/7) στο Windsor Great Park στην Αγγλία.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον εγκαινίασαν την Τρίτη ένα τοπικό παιδικό πάρκο για παιδιά στο Windsor Great Park στην Αγγλία, αλλά δεν έτυχε της θερμής υποδοχής που ήλπιζαν.

Γνωστό ως Adventure Play, που βρίσκεται στα σύνορα του Berkshire και του Surrey, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν επιτρέπουν στον οποιονδήποτε να μπει.

Αντ' αυτού, χρεώνουν τους γονείς με παιδιά κάτω των 2 ετών με 12 λίρες Αγγλίας (ή 15,50 δολάρια) για να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους να παίζουν στον εξοπλισμό του πάρκου.

A pricing list.

Jam Press/Windsor Great Park

Το πάρκο περιλαμβάνει αρκετές ξύλινες καλύβες, υπερυψωμένους διαδρόμους και τσουλήθρες.

Και για κάθε παιδί ηλικίας από 2 έως 15 ετών, το να παίξει εκεί κοστίζει ακόμη περισσότερο - συγκεκριμένα, 16 λίρες Αγγλίας (ή 20,60 δολάρια).

Ως απάντηση, οι γονείς κατηγόρησαν τους royals ότι δεν λαμβάνουν υπόψη τους το κακό οικονομικό κλίμα που μαστίζει σήμερα τη χώρα.

 

 

Πολλοί Βρετανοί παλεύουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους εδώ και μήνες λόγω του ουρανοκατέβατου πληθωρισμού και της ραγδαίας αύξησης των επιτοκίων, με αποτέλεσμα οι τιμές των σούπερ μάρκετ και των στεγαστικών δανείων να αυξάνονται - όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

 

 

"Υπάρχει κρίση κόστους ζωής", σχολίασε ένα άτομο στο Instagram κάτω από την διαφημιστική ανάρτηση.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ μετακόμισαν στο Ουίνδσορ με τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα Τζόρτζ, 9 ετών, την πριγκίπισσα Σαρλότ, 8 ετών και τον πρίγκιπα Λούις, 5 ετών.

Το Adventure Play βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι τους Adelaide Cottage και το Κάστρο του Windsor.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ