Πιρς Μπρόσναν: 10 φωτό που δείχνουν ότι ο έρωτας παραμένει αναλλοίωτος στο χρόνο - Η μοναδική σχέση που έχει με τη σύζυγο του, Κίλι

Ταιριάζουν τόσο πολύ!

Ο Πιρς Μπρόσναν αποτελεί έναν από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς!

Ωστόσο, δεν είναι ελέυθερος, είναι παντρεμένος και μάλιστα πολύ ερωτευμένος.

Όπως δείχνουν και παρακάτω τα 10 κλικς, ο αγαπημένος Πιρς Μπρόσναν κοιτάει τη γυναίκα του, Κίλι Σέι Σμιθ και λιώνει.

Για την ιστορία οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1994, τρία χρόνια αφότου ο ηθοποιός έχασε την πρώτη του σύζυγο, Κασάντρα Χάρις, η οποία έφυγε από τη ζωή το 1991, νικημένη από καρκίνο ωοθηκών. Τον Αύγουστο του 2001 παντρεύτηκαν στην Ιρλανδία και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Ντίλαν, 26 ετών και τον Πάρις, 22 ετών.

Διαβάστε ακόμη: Ο Πιρς Μπρόσναν για την γυναίκα του & τα κιλά που πήρε με τα χρόνια - «Αγαπώ κάθε καμπύλη της»

Μάλιστα, ο Ιρλανδός ηθοποιός είχε απαντήσει καυστικά σε όοσυς εξαπέλυσαν διαδικτυακή επίθεση κατά της συζύγου του προτείνοντας της χειρουργική επέμβαση για την απώλεια των παραπάνω κιλών της.

Διαβάστε ακόμη: Ο Πιρς Μπρόσναν...ένας άλλος: Ο γόης γέρασε πολύ, αγνώριστος σχεδόν αλλά μην ξεγελιέστε (φωτό)

 «Φίλοι της πρότειναν να χειρουργηθεί για να μειώσει το βάρος της. Αλλά αγαπώ πολύ κάθε καμπύλη του σώματός της. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στα μάτια μου. Και επίσης επειδή απέκτησε τα πέντε παιδιά μας. Στο παρελθόν την αγαπούσα αληθινά για το πρόσωπό της, όχι μόνο για την ομορφιά της, αλλά τώρα την αγαπώ ακόμα περισσότερο που είναι η μητέρα των παιδιών μου. Και είμαι πολύ περήφανος για αυτήν, και πάντα επιδιώκω να είμαι αντάξιος της αγάπης της».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ