Τατιάνα Μπλάτνικ: Το απόλυτο office look και το καλοκαίρι! Με λευκό διαχρονικό πουκάμισο & μαύρες γόβες (φωτό)

Chic στο κέντρο της πόλης!

Στο κέντρο της Αθήνας εθεάθη η σύζυγος του Πρίγκιπα ΝικόλαουΤατιάνα Μπλάτνικ. 

Η ίδια, νωρίς το πρωί του Σαββάτου απόλαυσε τη βόλτα της κάνοντας ψώνια στην Αθήνα και όπως ήταν φυσικό έκλεψε τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές.

Ο φωτογραφικός φακός του ndp την απαθανάτισε φορώντας ένα διαχρονικό λευκό πουκάμισο με μαύρο cropped παντελόνι και ασορτί ψηλές γόβες. Το απόλυτο office look θα λέγαμε!

Να σημειώσουμε πως σε πρόσφατη συνέντευξη με τον αδελφό του Παύλο, ο Νικόλαος τόνισε στη Σοφία Παπαϊωάννου και στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «365 στιγμές»:  «Είχε ακουστεί για κάποιο χρονικό διάστημα την τελευταία πενταετία ότι θα ξεκινήσω δικό μου κόμμα, ότι θα κατέβω στην πολιτική… ήταν ψέμα. Δεν το είχα σκεφτεί, δεν είχα σκοπό. Αλλά επειδή ακούστηκε και μου το ζήτησαν διάφοροι, άνθρωπος είμαι, το σκέφτηκα, το έβαλα κάτω κι αποφάσισα ότι δεν είναι για μένα. Δεν ήθελε και ο πατέρας, αλλά το σκέφτηκα νηφάλια και ήρεμα. Αν μπαίνοντας στην πολιτική θα προσφέρεις πολλά περισσότερα στην πατρίδα σου, να το σκεφτώ, αλλά δεν βρήκα κάποιον τέτοιο που θα έχει επιχειρήματα να με πείσει. Άνθρωποι στο δρόμο μου το ζητάνε, φίλοι επιχειρηματίες και άλλοι μου το έχουν ζητήσει, αλλά πολιτικό κόμμα όχι. Σκοπός μου είναι να προσφέρω με τον καλύτερο τρόπο που μπορώ. Είτε ως ιδιώτης, είτε ως εθελοντής, είτε ως Έλληνας που ταξιδεύει στο εξωτερικό και μιλά με ανθρώπους που έχουν επιρροή σε αποφάσεις, πάντα για το καλό της πατρίδας».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ