Jay Z: Η μητέρα του παντρεύτηκε την σύντροφό της - Το coming out και ο ρομαντικός γάμος - Τι φόρεσε η Roxanne (φωτό- βίντεο)

Η μητέρα του Jay-Z Gloria Carter από το 2017 που έκανε το coming out της. 

Η μαμά του Jay-Z Gloria Carter, παντρεύτηκε την επί χρόνια σύντροφό της, Roxanne Wiltshire, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου 2023 στην Tribeca της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με το TMZ και το People.

Πολλοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού παρευρέθηκαν στη γιορτή, με ειδικές εμφανίσεις διασημοτήτων, όπως η Kelly Rowland, η Tina Knowles-Lawson, ο Tyler Perry και η Robin Roberts.

Ιnstagram/shadylipz__

Φυσικά, η Beyoncé, η νύφη της Carter, ήταν εκεί και έλαμψε. 

Η τραγουδίστρια του "Crazy in Love" φόρεσε ένα μοντέρνο σύνολο για την ειδική περίσταση και το ανέβασε στο Instagram.

 

 

Βάσει των φωτογραφιών, η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνιδα φόρεσε ένα ροδακινί φόρεμα με κορσέ και ένα ροζ γούνινο παλτό, μια ροζ κεντημένη τσάντα και κρεμαστά σκουλαρίκια.

Είχε τα μαλλιά της σε χαλαρούς κυματισμούς, με τα μισά να είναι πάνω και τα άλλα μισά κατω,

 

 

Σύμφωνα με το People, η Blue Ivy , παρακολούθησε τον γάμο της γιαγιάς της.  Η κόρη της Beyoncé και του Jay-Z φορούσε ένα πράσινο slip φόρεμα Reformation.

 

 

Η Gloria ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την επί χρόνια σύντροφό της, Roxanne Wilshire, σε μια γαμήλια τελετή την Κυριακή 2 Ιουλίου στο Tribeca 360° στο Μανχάταν.

 

Ημητέρα του Jay-Z Gloria Carter από το 2017 που έκανε το coming out της, είναι πολύ ανοικτή με την σεξουαλικότητά της και o γιός της είναι ακόμη πιο υποστηρικτικός καθώς ενδεικτικά της έγραψε μέχρι κι ένα τραγούδι με το όνομα «Smile», για αυτό.

 

 

Να σημειώσουμε πως ο ράπερ έχει γράψει τραγούδι  για την μητέρα του που λέει: «η μαμά είχε τέσσερα παιδιά, αλλά είναι λεσβία/ έπρεπε να προσποιηθεί τόσο πολύ / έπρεπε να κρυφτεί στην ντουλάπα/ έκλαψες με δάκρυα χαράς όταν ερωτεύτηκες / δεν έχει σημασία για μένα αν είναι αυτός ή αυτή / θέλω απλώς να σε δω να χαμογελάς μέσα σε όλο το μίσος».

Δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα φωτογραφίες από το γάμο, οπότε δεν γνωρίζουμε τι φόρεσε η μητέρα του Jay-Z και η σύντροφός της Roxanne. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ