Μαντώ Γαστεράτου: «Έχουμε μιλήσει με την Τζένη Μελιτά κάποιες φορές στο τηλέφωνο» - Όσα αποκαλύπτει για τη σχέση τους (βίντεο)

Η Μαντώ Γαστεράτου μιλάει για τη στροφή στην καριέρα της και για τη σχέση της με την Τζένη Μελιτά.

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Λιλή Πυράκη έδωσε συνέντευξη η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση της σήμερα με την Τζένη Μελιτά.

«Το πρόγραμμά μου είναι πολύ απαιτητικό με δύο παιδιά, αλλά μου μένει ελεύθερος χρόνος. Πλέον είμαι σύμβουλος ψυχικής υγείας σε εκπαίδευση. Μου μπήκε η ιδέα να ξαναγίνω φοιτήτρια όταν γέννησα το γιο μου. Ο σύζυγός μου με στηρίζει.

Είναι τρυφερός σύντροφος και πατέρας, έχει αλλάξει δεκάδες πάνες. Δεν μου λείπει ιδιαίτερα η τηλεόραση. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αντέξω αυτούς τους ρυθμούς. Μόνο ωραία πράγματα μου έχει αφήσει το Mega Star, πέρασα πάρα πολύ ωραία», είπε η Μαντώ Γαστεράτου.

Μαντώ Γαστεράτου: Μαντώ Γαστεράτου: «Τον άντρα μου τον γνώρισα με προξενιό - στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά, η δεύτερη ήρθε απρόοπτα» (βίντεο)

Για τη σχέση της σήμερα με τη Τζένη Μελιτά, η Μαντώ Γαστεράτου απάντησε: «Μιλάμε, άμα τύχει και τη δω κάπου, φυσικά και θα τη χαιρετήσω και θα με χαιρετήσει. Έχουμε μιλήσει κάποιες φορές και στο τηλέφωνο».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ