Happy Anniversary για τους Beckhams! 24 χρόνια κοινής πορείας και συνεχίζουν - Η throwback φωτό που δε θα τους αναγνωρίσετε!

Αγνώριστοι αλλά κούκλοι ...

Ημέρας χαράς για το ζεύγος Μπέκαμ καθώς σαν σήμερα το 1999 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Από τότε παραμένουν αγαπημένοι και ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια στο χώρο του Χόλιγουντ.

Διαβάστε ακόμη: H Βικτόρια ανέβασε φωτογραφία του Ντέιβιντ Μπέκαμ μόνο με το αθλητικό του σορτσάκι & έγινε χαμός στα social media - "Είσαι το πιο τυχερό κορίτσι" (φωτό)

Για την ιδιαίτερη αυτή μέρα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλησε να μοιραστεί μία αδημοσίευτη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στην οποία πρωταγωνιστεί εκείνος και η Βικτόρια.

"Αυτήν την ημέρα 4.7.99 ❤️ 24 χρόνια και πολλά ?? ?? Στην καλύτερη σύζυγο, μανούλα και σύντροφο στο ποτό (τις περισσότερες φορές ?) Χρόνια πολλά σε αγαπώ πολύ", έγραψε στη λεζάντα.

Ο γάμος

Η Βικτόρια και ο Ντείβιντ Μπέκαμ παντρεύτηκαν το 1999 στο κάστρο Luttrellstown στην Ιρλανδία. Η νύφη φορούσε ένα στράπλες νυφικό αξίας 60.000 λιρών της Vera Wang, ενώ το στέμμα που φορούσε στο κεφάλι της ήταν ολόχρυσο με διαμάντια και άξιζε 25.000 λίρες.

Τότε είχαν αποκτήσει ήδη το πρώτο τους παιδί, τον Μπρούκλιν Μπέκαμ, ο οποίος ήταν 4 μηνών στον γάμο των γονιών του (γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου του 1999).

Διαβάστε ακόμη: Βικτόρια Μπέκαμ: Με μεταξωτές πιτζάμες στο νέο της make up tutorial - "Μη φοβάστε το χρώμα" (βίντεο)

Με την σειρά της η Βικτόρια Μπέκαμ δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram από την δεξίωση του γάμου τους. «Σ ’ αγαπώ τόσο πολύ» σημείωσε η σχεδιάστρια μόδας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ