Μαρία Ολυμπία: Η παραμυθένια εμφάνιση της στο catwalk του Giambattista Valli - Με απίθανη baby pink τουαλέτα όλο τούλι (φωτό)

Μοναδική ...

Εκθαμβωτική εμφανίστηκε η Μαρία Ολυμπία στην πασαρέλα του οίκου Giambattista Valli στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού!

Η κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γκλύξμπουργκ άφησε τα πλήθη άφωνα με την παρουσία της μέσα σε μία απίθανη δημιουργία του Giambattista Valli.

Περπάτησε στο catwalk με αυτοπεποίθηση και σαγηνευτικό βλέμμα φορώντας μία baby pink τουαλέτα όλο τούλι και glamorous λεπτομέρειες στο πάνω μέρος κάνοντας την να αστράφτει ακόμη περισσότερο.

Στην πρώτη σειρά κάθονταν οι γονείς της Μαρίας Ολυμπίας, Μαρί Σαντάλ και Παύλος Γκλύξμπουργκ, οι οποίοι μοιράστηκαν στιγμιότυπα από την πασαρέλα στα προφίλ τους στο Instagram, περήφανοι για την κόρη τους.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Ολυμπία: Στη Σικελία πιο σαγηνευτική από ποτέ! Με Gucci φόρεμα & καπέλο Philip Treacy που λατρεύουν οι royals (φωτό)

Η Μαρία Ολυμπία αναδημοσίευσε στα stories της τις δημοσιεύσεις από το fashion show, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους που την απαθανάτισαν στην πασαρέλα ήταν και η Νίκι Χίλτον.

Και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή τονίζοντας πόσο κούκλα δείχνει και πόσο μοιάζει με ... πριγκίπισσα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ