Κατερίνα Καινούργιου - Χαμός στο στούντιο με Ζαρίφη: ''Είμαι γλύκα - κακώς πλαστικοποιήθηκα - μωρή άμα ξεκίναγα - χ@στηκα'' (βιντεο)

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Κατερίνα Ζαρίφη θυμήθηκαν το παρελθόν τους, μέσα από παλιά πλάνα του «Πρωινού Καφέ».

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Κατερίνα Ζαρίφη συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά κάνοντας αναδρομή στην πρώτη τους συνεργασία στον «Πρωινό Καφέ» του ANT1.

Η παρουσιάστρια του Alpha, ζήτησε από τους συνεργάτες της να προβληθούν στον αέρα πλάνα από εκείνη την εποχή που ξεκινούσε την πορεία της στην τηλεόραση.

 

 

Στην αρχή ήταν διστακτική, αλλά μετά με αστείρευτο χιούμορ είπε: '' Δείξε τα μ@ρη χ@στ@κα''. 

«Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα σας; Είμαι μια γλύκα», ήταν η πρώτη αντίδραση βλέποντας τον εαυτό της 15 χρόνια πριν στον «Πρωινό Καφέ», ενώ σχολίασε: «Μια χαρά γλυκό κοριτσάκι, φυσικότατο. Να σας πω την αλήθεια, κακώς πλαστικοποιήθηκα, πιο ωραία ήμουν τότε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό αέρα. 

 

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Χαμογελαστή & άκρως καλοκαιρινή ψήφισε η αγαπημένη παρουσιάστρια - Που πήγε μετά; (φωτό)

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τα σχόλια για την εμφάνιση της Πόπης Μαλλιωτάκη στην παραλία, περιέγραψε με χιούμορ ένα... παράπονό της.

 

 

 

 

«Κάθε φορά πάω στην παραλία με τις φίλες μου, οι οποίες έχουν τρομερά σώματα, είναι γυμνασμένες, έχουν κάτι... ποπούς στο Θεό». 

 

 

«Λέω μια φορά θέλω να περνάω από την παραλία και να μην πούνε ''Α, η Καινούργιου'', αλλά ''Πω πω, ένας ποπός ωραίος!''. Δεν μου το έχει πει ποτέ κανείς, ενώ για τις άλλες το λένε!», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ