Μπιγιονσέ: Ποζάρει με το πιο σοκ denim on denim look - Τα κρεμαστά διαμαντάκια & το ιδιαίτερο σχέδιο στο πίσω μέρος του τζιν ... (φωτό)

Κάθε φορά και πιο εντυπωσιακή 

Ακόμη μία σοκαριστή εμφάνιση μας χάρισε η top Μπιγιονσέ!

Το τελευταίο διάστημα το pop idol μας έχει χαρίσει σοκαριστικές εμφανίσεις μέσα από τις συναυλίες της.

Αυτή τη φορά, η καλλονή τραγουδίστρια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία σειρά από φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει μέσα στο απόλυτο denim look!

Πρόκειται για ένα crop τζιν τζάκετ με βαθύ ντεκολτέ και κρεμαστά διαμαντάκια στο κάτω μέρος συνδυάζοντας το άψογα με ένα τζιν κολλητό παντελόνι με σκισίματα ψηλά από τα γόνατα.

Χαρακτηριστικό της εμφάνισης πέρα από τα κρεμαστά διαμαντάκια, τόσο στο crop jacket όσο και στα σκισίματα του τζιν, είναι το σχέδιο στο πίσω μέρος του παντελονιού.

Διαβάστε ακόμη: Μπιγιονσέ: Αυτό είναι το ωραιότερο κορμάκι ever που φόρεσε η σούπερ σταρ - Η Μαίρη Κατράντζου, η δικιά μας το σχεδίασε (φωτό)

Σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε φαίνεται η ραφή να σχηματίζεται μία καρδιά στα οπίσθια της τραγουδίστριας.

Στο μακιγιάζ επέλεξε έντονο κόκκινο κραγιόν και όσον αφορά τα μάτια δε μπορούμε να ξέρουμε καθώς έβαλε ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου ...

Διαβάστε ακόμη: Μπιγιονσέ η ... γενναιόδωρη! 2.000 ευρώ κέρασμα στους συνεργάτες της σε εστιατόριο - 110 μπιφτέκια κοτόπουλου, 90 πίτες ... (φωτό)

Ολοκλήρωσε το outfit με μία nude τσάντα του οίκου Louis Vuitton και κάνοντας στα μαλλιά της ένα χαμηλό σινιόν κότσο.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ