Ιωάννα Τούνη: Η μαμά των 1,1 εκατ. followers στη Μύκονο με το απόλυτο thong μαγιό: κολυμπάει & φιλάει στο στόμα τον Αλεξάνδρου (φωτο)

Διακοπές με τους άντρες της ζωής της....

Η Ιωάννα Τούνη ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και επέλεξε για ακόμα μία χρονιά, να κάνει μια «στάση» στη Μύκονο, πού είναι το αγαπημένο της νησί. 

Η influencer, η οποία έχει πάνω από ένα εκατομμύριο followers στο instagram και που προσφάτως έγινε μαμά, απόλαυσε μαγικές στιγμές με την οικογένειά της, στο νησί των ανέμων. 

Αυτή τη φορά η Ιωάννα Τούνη δεν πήγε μόνη της στο νησί , αλλά είχε την καλύτερη παρέα, τον γιο της, Νουνίτο

 

 

Μαζί τους φυσικά ήταν και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, σύντροφός της και πατέρας του μωρού. 

Η κάμερα του Mykonos Live Tv την εντόπισε στην παραλία με τον σύντροφό της και το παιδί τους, να απολαμβάνουν το μπάνιο τους.

 

 

Φορώντας ένα μαύρο, κοφτό μπικίνι, η Ιωάννα Τούνη έδειξε το σώμα της, το οποίο φαίνεται να έχει επανέλθει πλήρως μετά τη γέννηση του γιου της, ενώ τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε τον Σκορπιό, όπου εκεί η Instagrammer έκανε μία απίστευτη εμφάνιση. 

Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες που ανάρτησε στο instagram της, επέλεξε να φορέσει ένα μαγιό και από πάνω ένα διαφανές φόρεμα, σε πράσινη απόχρωση. 

Το συνδύασε με λευκές μπότες ως το γόνατο και μια υπέροχη χρυσή ζώνη. 

 

 

 

 

Τα likes και τα σχόλια πήραν φωτιά αφού, η συνιδιοκτήτρια της Bubblegun, ανέβασε και μία φωτογραφία στην οποία φιλάει στο στόμα τον αγαπημένο της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ