Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Από το απόγευμα και έπειτα μπορούμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σε αυτά που θέλουμε

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις!

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό μέχρι τις 11:19 που θα βγει σε φάση κενής πορείας σε αυτό το ζώδιο και λίγη ώρα αργότερα θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού. Η τελευταία της όψη το πρωί είναι ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα, το οποίο δημιουργεί κλίμα έντασης τις πρωινές ώρες και τάση για παιχνίδια δύναμης και εξουσίας.

Πολύ διαφορετικά εξελίσσονται τα πράγματα από το απόγευμα, καθώς η Σελήνη από τον Σκορπιό θα σχηματίσει θετικές όψεις προς τον Ήλιο και τον Ερμή στον Καρκίνο, ενώ αρχίζει να επηρεάζει και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο που θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρωί της Τετάρτης μπορεί να υπάρχει ένα πιο έντονο κλίμα στον χώρο της δουλειάς σας ή πιθανώς να λέγονται κάποια πράγματα λίγο πιο αιχμηρά σε συζητήσεις με συνεργάτες.

Καθώς η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού στην πορεία και στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν από το μεσημέρι κι έπειτα. Μπορεί οι άλλοι (ο σύντροφος, οι συνεργάτες, οι φίλοι) να είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί από σας. Ενδεχομένως το πρωί να έχετε αυξημένο άγχος για μια συνεργασία ή να προκύψει και κάποια απρόοπτη εξέλιξη

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πρωινές ώρες έχουν ένα μεγαλύτερο βάρος καθώς η Σελήνη σχηματίζει την τελευταία της όψη πριν βγει από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα και καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας κυρίως με γυναίκες στο περιβάλλον σας και να αποφύγετε επίσης συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα.

Η Σελήνη στον Σκορπιό από το μεσημέρι κι έπειτα σας καλεί να στραφείτε στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας και να επιλύσετε εκκρεμότητες που αφορούν στη δουλειά, στις υποχρεώσεις του σπιτιού αλλά και στην υγεία σας. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ