Εύα Καϊλή: Ελεύθερη να φύγει όποτε θέλει από το Βέλγιο, μπορεί να έρθει και στην Ελλάδα -Τι αποφάσισε το Εφετείο στις Βρυξέλλες (βίντεο)

Θα μετακινείται ελεύθερα στις χώρες Σένγκεν είναι η απόφαση κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να πάει σε όποια χώρα της Ευρώπης επιθυμεί χωρίς να ενημερώσει κανέναν.

Σύμφωνα με ενημέρωση των δικηγόρων της Εύας Καϊλή, το Εφετείο Βρυξελλών, με απόφασή του, της επιτρέπει την ελεύθερη μετακίνηση στις χώρες του Σένγκεν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι συνήγοροι της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Sven Mary, Christophe Marchand και Μιχάλης Δημητρακόπουλος, το εφετείο Βρυξελλών αποφάσισε πως η Εύα Καϊλή θα μπορεί να μετακινείται ελεύθερα μεταξύ των χωρών της ζώνης Σένγκεν, χωρίς την άδεια των ανακριτικών αρχών.

Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου έναν μήνα οι Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Σβεν Μαρί είχαν επισημάνει ότι «έχει κινηθεί η νομική διαδικασία για να καταργηθούν οι περιοριστικοί όροι, ιδιαίτερα της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα (Βέλγιο), γιατί επιθυμεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ