Το ζευγάρι του καλοκαιριού! Βικτώρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ με ομπρελίνο, κάνουν βαρκαρόλα, με ζαχαρί και μπεζ της άμμου αμφίεση

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ. 

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έκαναν μια απίστευτη φωτογράφιση για την νέα κολεξιόν του οίκου Jacquemus.

Την Πέμπτη, η σχεδιάστρια μόδας, 49 ετών, και ο πρώην ποδοσφαιριστής, 48 ετών, έκαναν μια εμφάνιση στη Γαλλία για την επίδειξη μόδας Jacquemus Le Chouchou στις Βερσαλλίες.

Το show έγινε στους κήπους του King Louis XIV στο παλάτι των Βερσαλλιών, με την κατακόκκινη πασαρέλα να βρίσκεται δίπλα ακριβώς από τη λίμνη των κήπων. 

Το ανάκτορο των Βερσαλλιών βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από το Παρίσι στην πόλη των Βερσαλλιών. Από το 1682 ως το 1789 οι Βερσαλλίες ήταν πρωτεύουσα της Γαλλίας. Σήμερα αποτελεί ένα από τα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

 

Το ζευγάρι έπλεε κατά μήκος της θάλασσας με μια βάρκα με κουπιά, από την οποία παρακολούθησε την επίδειξη μόδας - συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων Kendall Jenner και Gigi Hadid.

Δείτε επίσης: H Βικτόρια ανέβασε φωτογραφία του Ντέιβιντ Μπέκαμ μόνο με το αθλητικό του σορτσάκι & έγινε χαμός στα social media - "Είσαι το πιο τυχερό κορίτσι" (φωτό)

Η βόλτα τους με το σκάφος μετατράπηκε σε ένα μίνι ρομαντικό ραντεβού.. Αγκαλιάζονταν και κρατούσαν ο ένας τον άλλον ανταλλάσσοντας γλυκά χαμόγελα. 

 

 

Το πρώην Spice Girl φόρεσε ένα ανοιχτό ροζ ασύμμετρο φόρεμα και μεγάλα γυαλιά ηλίου, ενώ ο αθλητής φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι και ένα σακάκι που αναδείκνυε τα τατουάζ του. Κρατούσε επίσης μια λευκή ομπρέλα για να τους προστατεύει από τον ήλιο.

"Συγχαρητήρια Simon @Jacquemus για μια όμορφη συλλογή και σας ευχαριστούμε που μας συμπεριλάβατε στην ξεχωριστή σας ημέρα ?? xx @davidbeckham", έγραψε η Victoria στο Instagram.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ