Νεϊμάρ: Η εγκυμονούσα σύντροφος του κάνει μπάνιο στη Μύκονο! Δείτε τις φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ταξίδεψε από το Παρίσι στη Μύκονο ...

Τις ηλιόλουστες μέρες της Ελλάδας απολαμβάνει η σύντροφος του ΝεϊμάρΜπρούνα Μπιανκάρντι.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του ndp εντόπισε την 29χρονη influencer να κάνει μπάνιο σε γνωστή παραλία της Μυκόνου με τις φίλες της.

Αυτό, βέβαια που παρατηρήσαμε όλοι είναι η φουσκωμένη κοιλίτσα καθώς διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί το παιδί της με τον ποδοσφαιριστή.

Η ίδια, μάλιστα, αντιλήφθηκε ότι την τραβάνε φωτογραφίες οι παπαράτσι και δε δίστασε να ποζάρει χαμογελαστή και ξέγνοιαστη!

Διαβάστε ακόμη: Ο Νεϊμάρ, τρελάθηκε: Η 29χρονη καλλονή σύντροφός του, περιμένει παιδί - Κρατάει και φιλά την κοιλίτσα της (φωτό)

bruna_neimar144

bruna_neimar1235

bruna_neimar123

bruna_neimar1445

bruna_neimar1

Η Μπιανκάρντι που τον Απρίλιο ανακοίνωσε μαζί με τον άσο της Παρί ότι είναι έγκυος και θα γεννήσει σε λίγους μήνες το παιδί τους, είναι διάσημη διαδικτυακή περσόνα στη Βραζιλία και έχει φτάσει ήδη τους 5 εκατ. followers.

Η Μπιανκάρντι απασχόλησε τα διεθνή μέσα πρόσφατα, μετά την αποκάλυψη ότι ο Νεϊμάρ δεν της είναι πιστός και η ίδια το επιτρέπει. Όπως γράφουν ο ποδοσφαιριστής απάτησε την Μπρούνα στο Ρίο πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα του Αγίου Βαλεντίνου και μετά από αυτό η 29χρονη του έβαλε κανόνες στην απιστία.

Διαβάστε ακόμη: Ο Νεϊμάρ απάτησε την έγκυο σύντροφό του: Η δημόσια συγγνώμη του - Το γράμμα που ανάρτησε στο Instagram

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαίωσε ο αρθρογράφος Erlan Bastos, ο παίκτης της Παρί είναι ελεύθερος να φλερτάρει και ακόμη και να κάνει σεξ με άλλες γυναίκες. Η influencer έχει θεσπίσει τρεις κανόνες για την αποδοχή αυτού του τύπου περιπτώσεων.

Ποιοι είναι οι τρεις κανόνες; «Πρέπει να είναι διακριτικός, να χρησιμοποιεί προφυλακτικό και να μην τις φιλάει στο στόμα», γράφουν στη Βραζιλία. Το διακριτικός σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανεβαίνουν φωτογραφίες στα social media με τη νέα κοπέλα.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ