Καμίλα: Ιππέας ενθουσιάστηκε τόσο που ... φίλησε την βασίλισσα! Δείτε το στιγμιότυπο που έπιασε η κάμερα (φωτό - βίντεο)

Τα φιλιά απαγορεύονται ...

Την τιμητική τους είχαν αυτές τις μέρες ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα, καθώς εμφανίζονταν κάθε μέρα στις πιο ξακουστές ιπποδρομίες του Royal Ascot.

Ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που πήγαν μαζί ως βασιλικό ζεύγος, συνοδευόμενοι βέβαια και από άλλα βασιλικά μέλη όπως η πριγκίπισσα Άννα, η Ζάρα και ο Μάικ Τίνταλ και ο Δούκας και η Δούκισσα του Εδιμβούργου.

 

 

Από ότι φαίνεται στα στιγμιότυπα που έχουν τραβηχθεί τόσο ο βασιλιάς, όσο και η Καμίλα είναι φανατικοί οπαδοί των ιπποδρομιών, καθώς δείχνουν να έχουν "παθιαστεί" και να αντιδρούν έντονα στις εξελίξεις των αγώνων!

Βέβαια, αυτό ήταν εν μέρει λογικό γιατί ήταν πρώτη φορά που ο νέος μονάρχης είδε πολλά από τα άλογά του να διαγωνίζονται και δεν μπόρεσε να κρύψει την αγωνία του. Οι γκριμάτσες τους μάλιστα έγιναν viral και έκαναν το γύρω του διαδικτύου!

queen camilla

Το βασιλικό ζευγάρι κλήθηκε να βραβεύσει έναν από τους νικητές, ο οποίος ήταν πολύ ευτυχισμένος. Μάλιστα χάρηκε τόσο πολύ για τη νίκη του που δεν συγκρατήθηκε και φίλησε τη βασίλισσα η οποία αιφνιδιάστηκε.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Καμίλα: Στην πιο κομψή της εμφάνιση για την τελευταία μέρα του Royal Ascot - Τι φόρεσαν η λαίδη Γκαμπριέλα & η Σόφι; (φωτό)

queen camilla

queen camilla

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Καμίλα: Με υπέροχο πράσινο σιφόν φόρεμα στην 3η μέρα του Royal Ascot - Το grande καπέλο & η glam καρφίτσα της Ελισάβετ (φωτό)

Ως γνωστόν, τα φιλιά σε βασιλιά και βασίλισσα απαγορεύονται διά ροπάλου, ωστόσο ο ενθουσιασμένος ιππέας δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ