Αειθαλής υπέρκομψη η Τζόαν Κόλινς στα 90 της: Με baby blue δαντελένιο φόρεμα & ασορτί καπέλο - Τη συνόδευε ο νεότατος σύζυγος (φωτό - βίντεο)

Παραμένει διαχρονική ...

Η ηλικία τελικά είναι απλά ένα νούμερο και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην περίπτωση της Τζόαν Κόλινς!

Η σπουδαία ηθοποιός, 90 πλέον ετών, βρέθηκε στις ξακουστές ιπποδρόμιες του Royal Ascot που έλαβαν χώρα στο Berkshire από τις 20/6-24/6.

Πιο εκθαμβωτική από ποτέ πόζαρε χαμογελαστή μέσα στη γαλάζια δημιουργία που μας άφησε άφωνους!

Φυσικά, δεν έλειπε το απαραίτητο αξεσουάρ των ιπποδρομιών και ο λόγος για το υπέρκομψο καπέλο με την υπογραφή του αγαπημένου σχεδιαστή των royals - και όχι μόνο- Philip Treacy.

Διαβάστε καόμη: Ρεβεγιόν Χριστουγέννων των διασήμων: Από τους Μπάιντεν και τους Μπέκαμ, στον Μικ Τζάγκερ & την Τζόαν Κόλινς (φωτό)

Επίσης, για να ολοκληρώσει αυτό το υπέροχο look μέσα στο γαλάζιο δαντελένιο φόρεμα φόρεσε στο λαιμό ένα κολιέ αποτελούμενο από δύο στρώσεις μαργαριτάρια.

Σε άλλο στιγμιότυπο βλέπουμε πάλι την ίδια τη Τζόαν να ποζάρει διπλά στον σύζυγο της, Percy Gibson και έναν φίλο τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι

Η Τζόαν Κόλινς έκανε το 1955 το ντεμπούτο της στο Χόλιγουντ, με συμπρωταγωνιστή τον κορυφαίο ηθοποιό και σκηνοθέτη του ελληνικού θεάτρου Αλέξη Μινωτή. Έκτοτε έχει υποδυθεί τα πάντα, με μια ιδιαίτερη προτίμηση σε ρούλους κακιάς, όπως αυτόν της Αλέξις στην σαπουνόπερα του Άαρον Σπέλινγκ που απογείωσε και την καριέρα της.

Διαβάστε ακόμη: Η Τζόαν Κόλινς ποζάρει στο pre Christmas glamorous party της - Με την Dita Von Teese (φωτό)

Γεννημένη το 1933 στο Λονδίνο, η Τζόαν Κόλινς ήταν το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά μιας δασκάλας χορού και ενός καλλιτεχνικού πράκτορα ταλέντων, ανάμεσα στους πελάτες του οποίου υπήρξαν η Σίρλεϊ Μπάσεϊ, οι Beatles και ο Τομ Τζόουνς.

Έχει κάνει πέντε γάμους και μάλιστα τo 1952, αφού πρωταγωνίστησε στο "I Believe in You" στον ρόλο της έφηβης Norma Hurt, η Τζόαν γνώρισε τον πρώτο της σύζυγο, Maxwell Reed ο οποίος ήταν 14 χρόνια μεγαλύτερος από αυτήν. Λίγο καιρό αργότερα από τη γνωριμία τους είχε ναρκωθεί με rohypnol στο σπίτι του ηθοποιού και ξύπνησε στο πάτωμα του σαλονιού του, ενώ τη βίαζε: "Το επόμενο πράγμα που ήξερα ήταν ότι ήμουν ξαπλωμένη στον καναπέ και με βίαζε. Εκείνες τις μέρες, η μητέρα μου θα έλεγε ότι με "εκμεταλλεύτηκαν". Τώρα ξέρουμε ότι το λένε βιασμό".



Ο πέμπτος της σύζυγος, Peter Gibson

Στα 30 της η Κόλινς παντρεύτηκε τον ηθοποιό και τραγουδοποιό Αντονι Νιούλεϊ και απέκτησε δύο παιδιά, την Τάρα και τον Αλεξάντερ. Εκείνη την περίοδο σταμάτησε να δουλεύει, και όπως λέει, δυσκολεύτηκε αργότερα να επιστρέψει στη βιομηχανία του θεάματος. Οταν τελείωσε η σχέση της με τον Νιούλεϊ, παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό και μάνατζερ των Beatles Ρον Κας και απέκτησε άλλη μια κόρη μαζί του, την Κατιάνα Κας.

Ακολούθησε ένας τέταρτος γάμος, με τον σουηδό τραγουδιστή Πίτερ Χολμ, ενώ τα τελευταία 20 χρόνια ζει με τον -32 χρόνια νεότερο- πέμπτο σύζυγό της, τον θεατρικό παραγωγό Πέρσι Γκίμπσον. Η ίδια είπε για τη συνάντησή τους: "Ήταν ζαλισμένος, ήταν φανταστικός και ο Πέρσι κι εγώ ερωτευτήκαμε τρελά. Επιτέλους βρήκα την αληθινή αδελφή ψυχή μου. Και θα είναι ο άντρας μου για πάντα".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ