Κωνσταντίνος Βασάλος: «Είμαι ελεύθερος, είμαι μόνος» - Επιβεβαίωσε το χωρισμό του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη (βίντεο)

«Τουλάχιστον δεν ήμουν ρόλος, ήμουν 100% ο εαυτός μου», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για το Survivor All Star

Τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό και τον θέλουν να έχει χωρίσει από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη επιβεβαίωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο personal trainer μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Δευτέρας (26/006).

«Είμαι μόνος μου, είμαι ελεύθερος», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έκανε ο Νίκος Μουτσινάς. Επιπλέον, όταν ο παρουσιαστής του ζήτησε να σχολιάσει τις φήμες που τον ήθελαν να έχει έρθει πιο κοντά με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή μέσα στο Survivor, ο Κωνσταντίνος Βασάλος διευκρίνισε: «Με είχες για τόσο χαζό; Να φύγω βραδιάτικα με την κάμερα μπροστά με μια κοπέλα, να κάνω τι; Να πάω που; Με τον Μπάρτζη που έκανα παρέα τα βράδια γιατί δεν είπαν ότι έκανα κάτι ερωτικό;».

«Και να θες να κάνεις κάτι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι… Πολλά μάτια, λίγο φαγητό… Καμία διάθεση» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του πέταξε τα… βέλη του προς τους δημοσιογράφους.

«Το λάθος μου ήταν ότι δεν σκέφτηκα τηλεοπτικά. Το Survivor ήταν τρία Survivor στην πραγματικότητα: το backstage, το on camera και το χειρότερο Survivor ήταν αυτό που γινόταν έξω στις εκπομπές. Αυτά που είδα και διάβασα από κάτι καλοπροαίρετους ανθρώπους που έβγαζαν κάτι ρεπορτάζ που δεν ξέρω αν ισχύουν… αλλά θα τα πω κι αυτά.

Το off-camera το έφερνα στο on-camera εγώ. Οπότε γινόταν κάτι off-camera και έβγαιναν και έλεγαν ότι αυτό δεν έγινε, δεν το είδαμε ποτέ. Το λάθος μου ήταν ότι είχα λάθος προσέγγιση προς το παιχνίδι. Το Survivor φέτος δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα.

Μπαίνω σε κάποιο Συμβούλιο και ακούω: σήμερα στοχεύουμε σε αυτόν, την άλλη βδομάδα σε εκείνον. Δεν το πίστευα. Τα παιδιά που μπήκαν στα Survivor του ’21 και το ’22 ήξεραν να διαβάλλουν ο ένας τον άλλο. Εγώ ήμουν πιο ρομαντικός. Τουλάχιστον δεν ήμουν ρόλος, ήμουν 100% ο εαυτός μου», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ