Δάκρυα χαράς από τους Σοφία, Κωνσταντίνο, Δάφνη & Μαρέβα Μητσοτάκη - Αγκαλιασμένοι μετά τη νίκη του πατέρα τους (φωτό)

«Το μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στην οικογένειά μου, με κράτησαν πάντα προσγειωμένο» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στην επινίκια ομιλία του

Δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τα δάκρυα τους όλα τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη μετά την ομιλία του πατέρα τους, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μια αγκαλιά ήταν όλη η οικογένεια του προέδρου της ΝΔ και επόμενου πρωθυπουργού για την μεγάλη νίκη στη σημερινή εκλογική αναμέτρηση.

Διαβάστε ακόμη: Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων - Σκληρή δουλειά, καμία έπαρση ή αλαζονική συμπεριφορά (φωτό & βίντεο)

5919742

5919776
 
Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην ομιλία του τόνισε: «Όταν πριν από 20 χρόνια έκανα τα πρώτα μου βήματα, ποτέ δεν φανταζόμουν πως σήμερα θα ήμουν μπροστά σας να έχω την τιμή και την ευθύνη να εκλεγώ αυτοδύναμος πρωθυπουργός για δεύτερη φορά. Προσπαθώ να μάθω από τα λάθη μου και δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς τους συνεργάτες μου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που με κράτησαν πάντα προσγειωμένο. Σήμερα θα χαρούμε για λίγο τη νίκη μας αλλά από αύριο πρωί σηκώνουμε ξανά τα μανίκια για να χτίσουμε μαζί μια ισχυρή Ελλάδα με περισσότερο ευημερία και δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ