Ερωτευμένος ο Ζεράρ Πικέ με την 24χρονη νέα σύντροφο του: Χέρι - χέρι στο γάμο του αδερφού του, Μαρκ - Με minimal εμφάνιση (φωτό - βίντεο)

Τι φόρεσαν;

Όσο και να θέλουν να κρυφτούν αυτό είναι αδύνατον!

Αυτή τη φορά ο Ζεράρ Πικέ και η νέα του σύντροφος Κλάρα Κία εντοπίστηκαν στο γάμο του αδελφού του, Μαρκ.

Από ότι φαίνεται μάλλον τη βλέπει σοβαρά την Κλάρα, καθώς δεν κρύβουν τον έρωτα τους κι εμφανίζονται μαζί σε επίσημα events όπως είναι αυτό του γάμου του Μαρκ Πικέ και της Μαρίας Βαλς, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα σε μια εκκλησία στο Sant Vicenç de Montalt.

Διαβάστε ακόμη: Clara Chia: Στο νοσοκομείο με κρίση άγχους η κοπέλα του Pique - Περνά δύσκολα η 23χρονη, μετά το τραγούδι της Shakira

Με φόρεμα Victoria Beckham η Κλάρα Κία
Όπως μπορεί να δει κανείς, ο Ζεράρ Πικέ επέλεξε ένα μπλε κοστούμι και ανοιχτή μπλε γραβάτα για το γάμο του αδερφού του, ενώ η Κλάρα Κία προτίμησε ένα μίνιμαλ χρυσό φόρεμα της Victoria Beckham. Συγκεκριμένα, προτίμησε ένα μάξι πλεκτό φόρεμα που αγκάλιαζε τη σιλουέτα της, το οποίο κοστίζει περίπου 1.105 ευρώ.

Όσο για τα αξεσουάρ, ακολούθησε την τάση «less is more», φορώντας μόνο ένα χρυσό κολιέ, ένα χρυσό βραχιόλι και σκούρα γυαλιά ηλίου, ενώ δεν κρατούσε καν τσάντα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ