Σύσσωμη η οικογένεια του Μονακό στο μπαλκόνι για τη γιορτή του Αγίου Ιωάννη: Πρίγκιπας Αλβέρτος & πριγκίπισσα Σαρλίν με τα διδυμάκια τους βλέπουν τις "φωτιές" (φωτό)

Ένα εντυπωσιακό θέαμα

H εορτή του Αγίου Ιωάννη είναι η κορυφαία στιγμή του χρόνου στο Πριγκιπάτο. Τα μέλη της πριγκιπικής οικογένειας έχουν συνηθίσει να θαυμάζουν τη φωτιά που καίει δίπλα σε μια ομάδα χορευτών από την Palladienne. Αυτή την 23η Ιουνίου 2023, η παράδοση έγινε σεβαστή. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β', η πριγκίπισσα Σαρλίν και τα δίδυμα τους, ο πρίγκιπας Ζακ και η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, παρακολούθησαν αυτό το θέαμα από το μπαλκόνι του Παλατιού του Πρίγκιπα.

Η 24η Ιουνίου είναι η ημέρα αφιερωμένη στη γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, μια γιορτή που συνδέεται με το φως σε πολλές χώρες με χριστιανικές παραδόσεις. Σηματοδοτεί επίσης την αρχή του καλοκαιριού. Όπως ο Άγιος Ιωάννης, που ανακοίνωσε την άφιξη του Φωτός, οι παραδόσεις που συνδέονται με αυτή τη γιορτή έχουν σχέση με το φως και τη φωτιά.

Διαβάστε ακόμη: Το Μονακό τιμά τον πρίγκιπα του! Ο Αλβέρτος και οι πριγκίπισσες Καρολίνα, Σαρλίν, Στεφανί στις γιορτές για τον πατέρα & πεθερό Ρενιέ (φωτό)

Στο Πριγκιπάτο του Μονακό, την παραμονή της γιορτής του Αγίου Ιωάννη, το βράδυ της 23ης Ιουνίου, είναι παράδοση να ανάβουν ένα batafoegu, δηλαδή μία φωτιά. Η μεγάλη φωτιά του κυνηγιού καίει στο Place du Palais, επιτρέποντας στην πριγκιπική οικογένεια να παρατηρήσει το θέαμα από το μπαλκόνι. Φέτος, ο αρχηγός του κράτους του Μονακό ήταν περικυκλωμένος από τη σύζυγό του και τα 8χρονα δίδυμά τους.

Η πριγκίπισσα Gabriella φορά έναν ψηλό κότσο με μαργαριταρένιο αξεσουάρ

Ο πρίγκιπας Ζακ , ο Μαρκήσιος ντε Μπο, φορούσε γαλάζιο πουκάμισο και μπλε ναυτικό σακάκι. Η πριγκίπισσα Gabriella , κόμισσα της Carladès, φόρεσε ένα δαντελένιο φόρεμα ιταλικής φίρμας Ermanno Scervino και για πρώτη φορά φαινόταν καθαρά το πρόσωπό της, αφού έκανε έναν ψηλό σινιόν κότσο συνδυάζοντας το με ένα μαργαριταρένιο αξεσουάρ.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Σαρλίν: Ξεχάστε το ξανθό μαλλί - Η νέα αλλαγή που μας άφησε άφωνους!

Η πριγκίπισσα Σαρλίν φορούσε πολύ λίγα κοσμήματα, με απλά διαμάντια στα αυτιά και μια αλυσίδα στην άκρη της οποίας κρεμόταν ένας σταυρός. Επίσης ήταν ντυμένη με μια nude σατέν μπλούζα και μακριά μαύρη φούστα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ