Adam Sandler: Γιορτάζει 20 χρόνια γάμου με την αγαπημένη του, Jackie Sandler - Eρωτευμένοι στο φουλ σαν να γνωρίστηκαν τώρα (φωτό)

Με τρυφερά λόγια της εύχεται για την επέτειο τους.

Ο Adam Sandler είναι από τους πιο φιλικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ και πάντα κάνει τη διαφορά!

Παρά την τεράστια επιτυχία που έχει κάνει στο χώρο της υποκριτικής κρατάει πάντα ένα χαμηλό προφίλ και είναι ένα προσγειωμένο άτομο. 

Χθες, λοιπόν, έκλεισε 20 χρόνια γάμου με την αγαπημένη του, Jackie Sadler και της ευχήθηκε δημόσια με τα πιο τρυφερά λόγια. 

Ανήρτησε μία φωτογραφία του γάμου τους, την οποία συνόδευσε η εξής λεζάντα: «Ευτυχισμένα 20 χρόνια γλυκιά μου Jackie! Το ναι σου ήταν το καλύτερο δώρο της ζωής μου. Η καρδιά μου είναι δική σου από το πρώτο δευτερόλεπτο που σε είδα και αγαπώ και εκτιμώ την αφοσιωμένη ψυχή σου κάθε μέρα και περισσότερο. Εμείς. Τα παιδιά. Ας συνεχίσουμε μωρό μου. Έχω πολλή αγάπη για να σου δώσω. Πάντα»

 

 

Το love story του ζευγαριού

Η ιστορία αγάπης της Jackie και του Adam Sandler έχει αρκετό ενδιαφέρον. Το διάσημο ζευγάρι γνωρίστηκε το 1999 στα γυρίσματα της ταινίας «Big Daddy» στην οποία ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε την ώρα ενώ η Jackie υποδυόταν μια σερβιτόρα.

Διαβάστε ακόμη: Adam Sandler: Βγήκε με μαυρισμένο μάτι σε εκπομπή - «ποιος» τον χτύπησε; - Μήπως το συνηθίζει ο δημοφιλής κωμικός; (βίντεο)

Η 48χρονη έχει εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες μαζί με τον σύζυγό της («Just Go With It», «Murder Mystery» και «50 First Dates»). Οι δυο τους θα επιστρέψουν σύντομα μαζί στη μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά με τις κόρες τους στην επερχόμενη ταινία του Netflix «You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah!». Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στην διάσημη πλατφόρμα streaming εντός του έτους και οι fans ήδη μετρούν αντίστροφα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ