Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Ανδρέας Παπανδρέου: 27 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατό του - Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο στον τάφο του

«27 χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του ιστορικού μας Ιδρυτή και ανεπανάληπτου ηγέτη, Ανδρέα Παπανδρέου», το οποίο συνοδεύει με ένα βίντεο – αφιέρωμα. «Ο Ανδρέας σφράγισε με την παρουσία του τη νεότερη πολιτική Ιστορία του τόπου», τονίζει ακόμη το κόμμα και συνεχίζει:

«Το ΠΑΣΟΚ, το λαογέννητο Κίνημα μας που ίδρυσε, ήρε τις διακρίσεις, θεμελίωσε το κοινωνικό κράτος, αγκάλιασε τα όνειρα, τις ελπίδες και τις αγωνίες ενός πληγωμένου λαού και εγγυήθηκε τις προϋποθέσεις για την ευημερία και την προκοπή όλων των Ελλήνων.

 

Ένας πολιτικός με διεθνή ακτινοβολία, γνωστός πέρα από τα όρια της Ευρώπης.

Ο Ανδρέας πρωταγωνίστησε με τον Ούλοφ Πάλμε, την Ίντιρα Γκάντι και άλλους σημαντικούς ηγέτες στην Κίνηση των Έξι για την ειρήνη και τον πυρηνικό αφοπλισμό, και αγωνίστηκε για την πολιτική συνοχή και την ουσιαστική κοινωνική και οικονομική σύγκλιση των ευρωπαϊκών λαών».

 

 

Νωρίτερα το πρωί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, τιμώντας τη μνήμη του ιστορικού ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο στον τάφο του στο Ά Νεκροταφείο.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του κ. Ανδρουλάκη και του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής αναρτήθηκε βίντεο- αφιέρωμα στον Ανδρέα Παπανδρέου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ