Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Σπύρος Σούλης: Ποτέ πια ακαταστασία στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη & το νιπτήρα – Ακολούθησε αυτές τις συμβουλές & θα το διαπιστώσεις (φωτό)

Ακολουθώντας αυτά τα έξυπνα tricks θα οργανώσετε απόλυτα τον χώρο κάτω από το νεροχύτη και το νιπτήρα σας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να οργανώσετε τον χώρο κάτω από τον νεροχύτη σας και εμείς βρήκαμε τους 7 καλύτερους.

Εκμεταλλευτείτε κάθε σημείο του χώρου
Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία πώς οργάνωσε το ντουλάπι του ο ιδιοκτήτης αυτού του σπιτιού. Ακριβώς κάτω από το σημείο που είναι ο νεροχύτης έφτιαξε ένα μικρό ντουλάπι στο οποίο τοποθέτησε διώροφο σιδερένιο ράφι.

 

Tip Ο περισσότερος κόσμος συνηθίζει να κρατάει μέσα στο ντουλάπι που βρίσκεται κάτω από τον νεροχύτη ένα σωρό μπουκαλάκια από μισοτελειωμένα σαμπουάν και προϊόντα ομορφιάς. Πετάξτε όλα όσα δεν χρειάζεστε για να είναι το μπάνιο σας απόλυτα οργανωμένο.

Εκμεταλλευτείτε τον χώρο κατακόρυφα


Στο εμπόριο κυκλοφορούν πλαστικά ορθογώνια και τετράγωνα κουτιά τα οποία μπορούν να σας εξυπηρετήσουν ώστε να έχετε σε τάξη όλα σας τα πράγματα κάτω από το νεροχύτη και το νιπτήρα. Βάλτε σε ένα δοχείο τα εργαλεία καθαρισμού, σε ένα άλλο δοχείο τις πετσέτες και ξεχωριστά τα απορρυπαντικά σας.

Βάλτε κυκλικές ράγες γύρω από τη βάση του νεροχύτη σας


 Αν δεν έχετε ντουλάπια κάτω από τον νεροχύτη σας μπορείτε να τοποθετήσετε κυκλικές ράγες, σαν αυτές της εικόνας παρακάτω, και να τοποθετήσετε πάνω όλα τα αντικείμενα που θέλετε. Απλά επειδή όλα θα είναι σε κοινή θέα, φροντίστε τα ραφάκια να είναι πάντα τακτοποιημένα.

Προσθέστε μια ράγα


Βάλτε μια ράγα ψηλά στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη σας ώστε να κρεμάσετε εκεί όλα τα απορρυπαντικά σας. Έτσι θα εξοικονομήσετε πολύ χώρο.

Τοποθετήστε το χαρτί υγείας ξεχωριστά


Αντί να έχετε το χαρτί υγείας μέσα στη σακούλα του, βγάλτε το από εκεί και τοποθετήστε το σε ένα όμορφο σιδερένιο καλάθι κάτω από το νιπτήρα του μπάνιου ή και το νεροχύτη της κουζίνας. Χρησιμοποιήστε σιδερένια καλάθια και για άλλα αντικείμενα όπως απορρυπαντικά, πετσέτες και καλλυντικά.

Βάλτε μηχανισμό που περιστρέφεται


 Αυτό το εργαλείο θα σας χρησιμεύσει πολύ. Βάλτε έναν δίσκο με μηχανισμό που περιστρέφεται ώστε να αποθηκεύεται εκεί πράγματα. Χάρη στον ειδικό μηχανισμό πλέον θα μπορείτε με μια κίνηση να βρείτε καθετί που ψάχνεται κάθε φορά στο ντουλάπι σας.

Βάλτε λίγο χρώμα


Πάρτε μερικά πλαστικά καλάθια σε μια απόχρωση που ταιριάζει στο μπάνιο σας και οργανώστε μέσα σε αυτά όλα τα απορρυπαντικά, καλλυντικά, σαμπουάν σας. Αν θέλετε μπορείτε να τους προσθέσετε ετικέτες για να γίνουν ακόμα πιο όμορφα αλλά και για να είναι πιο οργανωμένα. Μπορείτε να βρείτε τέτοια καλάθια σε καταστήματα με είδη σπιτιού.

Αυτά τα 7 tricks οργάνωσης του Σπύρου Σούλη, όπως αναφέρει στο spirossoulis.com είναι πολύ χρήσιμα γιατί θα βάλουν σε απόλυτη τάξη τον χώρο κάτω από το νεροχύτη και το νιπτήρα σας ενώ επιπλέον θα σας αδειάσουν χώρο από το μπάνιο ή την κουζίνα.

Photos via spirossoulis.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ