Κως: Προφυλακιστέος ο Μπαγκλαντεσιανός για τη δολοφονία της 27χρονης, Αναστάζια - Τι υποστήριξε στην απολογία του (βίντεο)

Όσα αποφάσισαν η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, που κατηγορείται για την αρπαγή της Αναστάζια, της 27χρονης κοπέλας από την Πολωνία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στην Κω.

Ύστερα από πολύωρη απολογία, στην οποία ο κατηγορούμενος φέρεται να άλλαξε την αρχική του κατάθεση, ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του για την αρπαγή της Πολωνής εργαζόμενης σε τουριστική επιχείρηση στην Κω.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία Αναστάζια: Στην ανακρίτρια ο Μπαγκλαντεσιανός - Αρνείται τώρα τη σεξουαλική επαφή με την 27χρονη (βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος φέρεται να άλλαξε την προανακριτική του κατάθεση, τονίζοντας ότι δεν είχε ερωτική επαφή με την Αναστάζια Ρουμπίνσκα.

 

 

Ο προφυλακιστέος κατηγορούμενος αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται, ωστόσο δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι διέταξαν την κράτησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατηγορητήριο δεν έχει αλλάξει και ο 32χρονος κατηγορείται για αρπαγή, ενώ δεν έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία.

Οι Αρχές αναμένουν τις απαντήσεις από τις εξετάσεις στη σορό της άτυχης κοπέλας και από τη λήψη γενετικού υλικού, ώστε να προχωρήσουν περαιτέρω την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Από ασφυξία πέθανε η Αναστάζια

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, η Αναστάζια πέθανε από ασφυξία ενώ στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει τα τελευταία μηνύματα της άτυχης κοπέλας με τον σύντροφό της.

 

 

Αποτυπώματα, DNA καθώς και η ανάλυση από τα κινητά τηλέφωνα, χαρακτηρίζονται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης που έχει σοκάρει.

Στην Πολωνία θα μεταφερθεί η σορός της 27χρονης Αναστάζια, ενώ η μητέρα και ο σύντροφος της άτυχης κοπέλας αναχώρησαν ήδη για Πολωνία, για να «ετοιμάσουν τα της ταφής της», όπως ανέφεραν.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ