Γιατρός, πατέρας 13 παιδιών πνίγηκε στο rafting - Πως σώθηκαν τα παιδιά του

Μπαμπάς - ήρωας ...

Ένας γιατρός και πατέρας 13 παιδιών έσωσε τα παιδιά του αφού η σανίδα τους ανατράπηκε και στη συνέχεια κατέρρευσε και πέθανε.

Ο Δρ Ντάστιν Χάρκερ πήγε για ράφτινγκ με τέσσερα από τα παιδιά του και μια ομάδα φίλων στο τμήμα Sunshine Falls του ποταμού Αρκάνσας στο Κολοράντο.

«Κατά τη διάρκεια της βόλτας τους κάτω από το ποτάμι, η σανίδα με τον Ντάστιν και τα τρία από τα παιδιά του ανατράπηκε τραγικά», είπε η κουνιάδα του Χάρκερ, Σάρον Νιού Γιανγκ, στο The Hutchinson News .

«Όλοι προσπάθησαν να βρεθούν πάνω από το νερό. Μέσα στην αναταραχή, ο Ντάστιν πέταξε την αναποδογυρισμένη σανίδα που είχε πολακώσει τη μικρότερη κόρη του και ήταν παγιδευμένη από κάτω».

Ο Δρ Ντάστιν Χάρκερ είχε 13 παιδιά και έκανε ράφτινγκ με τέσσερα από αυτά

Όλοι έφτασαν στην ακτή, αλλά ο Χάρκερ «είχε ήδη πάρει πολύ νερό», σύμφωνα με τον Γιανγκ.

«Ακόμα μιλούσε, αλλά λίγο μετά δεν ανταποκρίθηκε», είπε.

Οι προσπάθειες ανάνηψης του Χάρκερ με κάρπα ήταν ανεπιτυχείς.

Η αυτοψία του έδειξε ότι είχε δύο εγκεφαλικά αιματώματα, σύμφωνα με το CBS Colorado 

Ο Δρ Ντάστιν Χάρκερ «ήταν απολύτως σεβαστός» στην κλινική Hutchinson όπου εργαζόταν

Ο Χάρκερ ήταν νευρολόγος στην κλινική Hutchinson, όπου «έχτισε καταπληκτικές σχέσεις με όλους» και «είναι απολύτως σεβαστός», δήλωσε η υπεύθυνη μάρκετινγκ της κλινικής Cheryl Gonsalves στο The Hutchinson News.

Απολάμβανε τις υπαίθριες περιπέτειες, διασκέδαζε με τα παιδιά του τεσσάρων έως 23 ετών και έπαιζε παιχνίδια.

Ο Χάρκερ αφήνει πίσω τη γυναίκα του, Έμιλι, και τα 13 παιδιά τους. Η Emilie μεγαλώνει και εκπαιδεύει τα παιδιά στο σπίτι και επί του παρόντος ζουν στο Κάνσας, έγραψε η αδερφή της Sharon Young σε μια σελίδα του GoFundMe.

«Αν αναρωτιέστε γιατί η σύζυγος ενός νευρολόγου μπορεί να χρειαστεί ένα Go Fund Me, λάβετε υπόψη τον οικογενειακό σας λογαριασμό για τα τρόφιμα και στη συνέχεια πολλαπλασιάστε τον για να ταΐσετε 15 "στόματα" και μετά πολλαπλασιάστε τον υπόλοιπο προϋπολογισμό σας ξανά», έγραψε ο Young.

Ο Young πρόσθεσε ότι η Emilie «χρειάζεται 14 χρόνια αρκετών πόρων για να παρέχει στα παιδιά της σταθερότητα και να φροντίζει τις ανάγκες τους και μετά δεν τη νοιάζει αν μένει σε μια παράγκα μετά από αυτό».

Ο έρανος είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 37.000 δολάρια από το απόγευμα της Τρίτης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ