Η αξεπέραστη εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στα MAD VMA 2023 - Η ολόσωμη metallic φόρμα που φόρεσε, 4 μήνες μετά την γέννηση του γιου της (φωτό - βίντεο)

Η στιγμή που δακρύζει στη σκηνή.

Την πιο iconic εμφάνιση στα χθεσινά Mad Video Music Awards έκαναν η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα.

Οι δύο τραγουδίστριες ανέβηκαν επάνω στη σκηνή των βραβείων και ξεσήκωσαν το κοινό με ένα μοναδικό medley. Φορώντας ρούχα, που θύμιζαν τις εμφανίσεις τους στην Eurovision, Ελένη Φουρέιρα και Έλενα Παπαρίζου, τραγούδησαν Fuego/My Number One και Κάτσε Καλά/El Telephone.

 

 

Για την εμφάνισή της η Ελένη Φουρέιρα, που πρόσφατα επέστρεψε στις live εμφανίσεις μετά τη γέννηση του γιου της, φόρεσε μια ολόσωμη φόρμα σε μεταλλική απόχρωση με διαφάνειες. Από την άλλη η Έλενα Παπαρίζου ένα λευκό μίνι φόρεμα με στρας στο μπούστο. Η εμφάνισή τους ολοκληρώθηκε με ένα φιλί και το κοινό των Mad VMA της αποθέωσε.

 

 

Δείτε επίσης:  Ελένη Φουρέιρα - Έλενα Παπαρίζου: Το καυτό φιλί στο στόμα - Η εκρηκτική εμφάνιση στα Mad VMA (βίντεο)

Αναμφισβήτητα η εμφάνισή τους γράφτηκε στην ιστορία των μουσικών βραβείων.

Η στιγμή που δακρύζει στη σκηνή

Ο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια έντονων συγκινήσεων, εντυπωσιακών απονομών και ανατρεπτικών καλλιτεχνικών συνεργασιών. Στην έναρξη της βραδιάς, η Ελένη Φουρέιρα κέρδισε στην κατηγορία για την Καλύτερη Γυναίκα καλλιτέχνη στην ποπ μουσική και συγκινημένη πήρε το βραβείο της από την Βίκυ Καγιά.

 

 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια συγκινήθηκε και δάκρυσε στη σκηνή των Mad VMA 2023…

«Έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητη από τότε που έγινα μαμά. Ίσως η πιο σημαντική χρονιά της ζωής μου, όχι ίσως βασικά είναι η πιο σημαντική!» ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα, αφού πήρε στα χέρια της το MAD VMA βραβείο της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ