Ο πατέρας της Αναστάζια: "Ήταν απερίσκεπτη, νόμιζε ότι όλοι είναι φιλικοί" - "Απήχθη, βιάστηκε όχι μόνο από έναν & δολοφονήθηκε" (βίντεο)

Χθες αργά το απόγευμα βρέθηκε το άψυχο σωμα της 27χρονης από δύο εθελόντριες ...

«Την εξαπάτησαν και περίμεναν μέχρι να νυχτώσει», λέει ο πατέρας της Αναστάζια μιλώντας σε πολωνικά ΜΜΕ μετά την τραγική είδηση ότι η κόρη του βρέθηκε νεκρή στην Κω.

Η μητέρα και ο φίλος της Αναστάζια Ρουμπίνσκα, η οποία αγνοείται στην Ελλάδα, εξακολουθούν να προσπαθούν να αναγνωρίσουν το πτώμα της τη Δευτέρα

«Ο πατέρας της κοπέλας, που γεννήθηκε στο Βρότσλαβ, δεν έχει καμία αμφιβολία ότι η κόρη του απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε. ''Ήταν ένα καλό κορίτσι, αν και απερίσκεπτο. Νόμιζε ότι όλοι ήταν φιλικοί"», γράφει το onet.pl μεταφέροντας δηλώσεις του πατέρα. Και συνεχίζει:

«Όταν η σύζυγός του πέταξε για την Ελλάδα την Παρασκευή, είχε ήδη ένα κακό προαίσθημα. - Της το είπα: "Θα πας για ένα πτώμα", εξομολογείται.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Εκτάκτως για νέα κατάθεση ο σύντροφός της - Τι γράφουν τα πολωνικά ΜΜΕ (βίντεο)

Σύμφωνα με την αφήγηση του πατέρα της, λίγες ημέρες πριν από την τραγωδία, η Αναστασία είχε κάψει το χέρι της και "είχε μια χαζή ιδέα"».

''Την εξαπατούσαν, προφανώς περίμεναν να νυχτώσει", λέει για την ομάδα των ανδρών με τους οποίους συναντήθηκε.

''Το πρωί, η γυναίκα μου τηλεφώνησε και είπε ότι θα πήγαιναν σήμερα με τον Michal, τον φίλο της Αναστασίας, για να αναγνωρίσουν το πτώμα'', λέει ο Andrzej Rubinski, πατέρας της Αναστασίας ''Η σορός της λέγεται ότι ήταν σε άθλια κατάσταση επειδή είχε παραμείνει για έξι ημέρες στη ζέστη. Αρχικά, η ταυτοποίηση επρόκειτο να γίνει χθες, αλλά ίσως ήθελαν πρώτα να προετοιμάσουν κατάλληλα τη σορό, ώστε να μην σοκαριστεί η σύζυγός του," εξηγεί ο πατέρας της 27χρονης.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Στον ανακριτή ο Μπαγκλαντεσιανός - Σήμερα η νεκροψία της Αναστάζια (βίντεο)

Ακολούθως ο πατέρας της Αναστάζια μιλάει για την κόρη του. «Ήταν καλό κορίτσι, αν και απερίσκεπτο. Νόμιζε ότι όλοι ήταν φιλικοί».

Και προσθέτει: «Η Αναστάζια ήταν ένα όμορφο κορίτσι. Στην αρχή νόμιζα ότι την είχαν απαγάγει σε οίκο ανοχής. Αλλά μετά, όταν ο συλληφθείς 32χρονος εξήγησε στην αστυνομία ότι συνευρέθηκε μαζί της οικειοθελώς και μετά την άφησε, ήξερα ήδη ότι αυτό δεν θα μπορούσε να έχει καλό τέλος».

Και συνεχίζει το δημοσίευμα:

«Σύμφωνα με την αφήγηση του πατέρα της, λίγες ημέρες πριν από την τραγωδία, η Αναστασία είχε κάψει το χέρι της. ''Αυτό το έγκαυμα την σκότωνε, επειδή την απασχολούσε πολύ η εμφάνισή της. Έτριβε το χέρι της με αλοιφές, αλλά δεν υπήρχε καμία βελτίωση. Έτσι της ήρθε η ηλίθια ιδέα να καπνίσει ένα τσιγαριλίκι. Κουβέντιασε με τα παιδιά στην αγορά και της υποσχέθηκαν να της φέρουν ένα"», λέει ο πατέρας της 27χρονης.

''Την εξαπάτησαν, προφανώς περιμένοντας να νυχτώσει. Ίσως είχαν ρίξει κάτι στο ποτό της κατά τη διάρκεια των λίγων ωρών που είχε περάσει μαζί τους. Όταν τηλεφώνησε στο φίλο της, είπε ότι ένας άντρας θα την έπαιρνε μαζί του. Αλλά αντί γι' αυτό την οδήγησε σε κάποιο οικόπεδο. Οι υπόλοιποι άνδρες που συνάντησε μπορεί να έφυγαν γιατί ακούσαμε ότι τη βίασαν κι άλλοι", προσθέτει.

Διαβάστε ακόμη: Κως: Καρέ-καρέ οι ύποπτες κινήσεις του 32χρονου δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της Αναστάζια – Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή (βίντεο)

''Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Αναστασία απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε. Το ότι η Αναστασία αγνοείται μας το είχε πει ο φίλος της ήδη από το βράδυ της Δευτέρας. Όταν ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνισή της τη νύχτα, το αγνόησαν κατά κάποιον τρόπο. Μόνο όταν παρενέβη ένας φίλος στην πρεσβεία άρχισε να συμβαίνει κάτι", λέει ο Andrzej Rubinski.

«Ο φίλος της Αναστασίας συμμετείχε στην αναζήτησή της από την αρχή. Ήταν ο σύνδεσμός τους με την ελληνική αστυνομία. - Όταν εξέτασαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Αναστασία φαινόταν να ανεβαίνει σε μια μοτοσικλέτα με κάποιον. Από τον αριθμό κυκλοφορίας μπόρεσαν να αναγνωρίσουν αυτόν τον άνδρα από το Μπαγκλαντές», λέει ο πατέρας της 27χρονης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ