Κως: Νεκρή βρέθηκε η 27χρονη Αναστάζια - Εντόπισαν τη σορό της κάτω από δέντρο (βίντεο)

Εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της ...

Τέλος, στο θρίλερ δόθηκε πριν από λίγα λεπτά καθώς δύο εθελόντριες εντόπισαν τη σορό της άτυχης 27χρονης Πολωνής που αναζητούνταν τα τελευταία 24ωρα. 

Συγκεκριμένα, είχε εξαφανιστεί από την προηγούμενη Τετάρτη και οι Αρχές πίστευαν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Γι' αυτό τον λόγο, κρατείται και ένας 32χρονος υπήκοος από το Μπαγκλαντές, με τον οποίο είχε πάει η άτυχη κοπέλα σπίτι του, για να την προμηθεύσει με χασίς.

Διαβάστε ακόμη: Κως: Με κομμένη την ανάσα οι έρευνες για την 27χρονη Πολωνή - Ίχνη πάλης ένας εκ των πέντε από το Μπαγκλαντές που προσήχθησαν (βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άψυχο σώμα της 27χρονης εντόπισαν δύο εθελόντριες, στο Τιγκάκι στις Αλυκές (υπάρχει υβροδιότοπος). Το σώμα της Αναστάζια ήταν μέσα σε σακούλες και κάτω από ένα δέντρο και σε πολύ κακή κατάσταση.

Σύμφωνα με το Mega, το άψυχο σώμα της κοπέλας ήταν γυμνό και τυλιγμένο με ένα σεντόνι το οποίο θα σταλεί στα εγκληματολογικά, καθώς εκτιμάται ότι είναι από το σπίτι του 32χρονου, που αρνείται τα πάντα.

 

 

Για την περιοχή είχε δώσει στίγμα το κινητό της άτυχης κοπέλας, ενώ είναι γεμάτη από χόρτα και άχυρα. Ο συγκάτοικος του βασικού υπόπτου μάλιστα είχε καταθέσει ότι τα ρούχα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές ήταν γεμάτα άχυρα και χόρτα.

Η περιοχή είναι μακριά από το Μαρμάρι, ωστόσο φαίνεται πως εκεί, σε απόσταση του ενός χιλιομέτρου είναι το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, στο σώμα του οποίου είχαν βρεθεί σημάδια πάλης και στο σπίτι του, γυναικεία μπλούζα με κηλίδα αίματος και γυναικεία τρίχα.

 

 

Οι εθελόντριες- που δεν σταμάτησαν να κλαίνε- φώναξαν την Αστυνομία και αντίκρισαν τα πόδια, έξω από τη σακούλα, της 27χρονης κοπέλας. Δεν πείραξαν τίποτα, καθώς θα πρέπει πρώτα να την εξετάσει το εγκληματολογικό.

Διαβάστε ακόμη: Κως: «Η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα χωρίς αυτήν» - Ώρες αγωνίας για τον σύντροφο της Αναστάζια (βίντεο)

Για την τραγική αυτή είδηση ενημερώθηκαν, τόσο η μητέρα της 27χρονης που είχε μεταβεί στο νησί μαζί με ντετέκτιβ για τις έρευνες, όσο και ο σύντροφός της, που την αναζητούσε από την πρώτη στιγμή και συγκλονισμένος δήλωνε πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτήν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ