Κώστας Τσουρός: Η ενόχληση του on camera - «Δεν ξέρω εάν θα είμαι του χρόνου στην εκπομπή, δεν είναι τίποτα οριστικό» (βίντεο)

Η ενόχλησή του για τα σενάρια που αφορούν στο τηλεοπτικό του μέλλον, η «αβεβαιότητα» για την επόμενη μέρα, η παρουσίαση και πώς σχολιάζει τη θέση του Γιώργου Λιάγκα για το Pride.

Στα δημοσιεύματα που αφορούν το τηλεοπτικό του μέλλον αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσουρός μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Ο ίδιος βρίσκεται στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αλλά όπως δηλώνει στην κάμερα του Mega παραμένει ασαφές για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν.

tsouros.jpg

«Ακούω πράγματα να λέγονται για εμένα και δεν με παίρνει κανείς, είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας» είπε χωρίς να κρύψει την ενόχλησή του για τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν και συνάδελφοί του επιλέγουν να μην διασταυρώνουν.

«Καταλαβαίνω ότι στο πλαίσιο της δουλειάς μας θα πούμε μία σάλτσα παραπάνω αλλά να έχει βάση» πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη: Όσα είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για την κριτική που δέχτηκε από τον Ψινάκη & τον Τσουρό στο J2us - Ποσώς τους ενδιαφέρει εάν έχω καλή ή κακή φωνή (βίντεο)

Τόνισε πως ακόμη όλα είναι αβέβαια για το τι μέλλει γενέσθαι ενώ απάντησε και αν ενδιαφέρεται να δοκιμαστεί και σε άλλο κόνσεπτ, όπως ένα τηλεπαιχνίδι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ