Κως: Με κομμένη την ανάσα οι έρευνες για την 27χρονη Πολωνή - Ίχνη πάλης ένας εκ των πέντε από το Μπαγκλαντές που προσήχθησαν (βίντεο)

Ειδικά σκυλιά "χτενίζουν" το νησί ...

Σε πλήρη εξέλιξη συνεχίζουν να βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την αναζήτηση της 27χρονης Αναστάζια -Πατρίτσια από την Πολωνία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 12 Ιουνίου το βράδυ στην Κω, στο νησί οπού εργαζόταν.

Οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό το νησί προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στην 27χρονη ωστόσο, μέχρι στιγμές οι έρευνες έχουν αποβεί άκαρπες. Παρά το γεγονός πως η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε το μεσημέρι στη σύλληψη του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού για αρπαγή και συνεύρεση με άτομο το οποίο δεν μπορούσε να αντιδράσει καθώς η 27χρονη βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, ακόμα δεν έχουν δώσει απάντηση στο ερώτημα που βρίσκεται η αγνοούμενη από την Πολωνία με τον ύποπτο να αρνείται πως της έχει κάνει κακό. 

Διαβάστε ακόμη: Θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονης υπαλλήλου ξενοδοχείου – Η κατάθεση του συντρόφου της

Η μητέρα της μιλώντας στο τοπικό πολωνικό μέσο tuwroclaw.com, δήλωσε πεπεισμένη ότι η κόρη της έχει πέσει θύμα απαγωγής. «Η Αναστάζια έχει απαχθεί. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη μου απήχθη» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Οι αντιφάσεις του Μπαγκλαντεσιανού

 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην κατάθεση του ο 32χρονος παραδέχτηκε πως συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα ενώ υποστήριξε πως την άφησε σε κοντινό σημείο από το σπίτι του. Αρνήθηκε ωστόσο πως της έκανε κακό.

Επιπλέον, ερωτηθείς αν έχει σκοτώσει την 32χρονη, η απάντησή του ήταν αρνητική. Ο 32χρονος θεωρήθηκε ύποπτος από χθες που προσήχθη με άλλους τέσσερεις αλλοδαπούς καθώς μετά από έρευνα των αστυνομικών εντοπίστηκε εισιτήριο που είχε βγάλει για το εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμη: Κως: Θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονης Πολωνής εργαζόμενης - Συνελήφθη 32χρονος από το Μπαγκλαντές (βίντεο)

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο σώμα ενός εκ των πέντε αλλοδαπών που έχουν προσαχθεί, υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι έχει προηγηθεί πάλη.

Άκαρπες οι έρευνες

Drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» από χθες την περιοχή προκειμένου να βρεθεί κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της 27χρονης. Οι έρευνες ξεκίνησαν από το σημείο που η κοπέλα  φαίνεται να άφησε το τελευταίο της στίγμα όταν τηλεφώνησε στον σύντροφό της για να της πει ότι πάει σπίτι με φίλους της. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

Οι έρευνες των αρχών θα επικεντρωθούν από εδώ και πέρα σε πηγάδια που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή κάποια από τα οποία είναι αρκετά βαθιά.

Τι κατέθεσε ο 28χρονος σύντροφός της

Ο 28χρονος ήταν εκείνος που επικοινώνησε τελευταία φορά μαζί της αλλά και εκείνος που δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές.  Στην τελευταία του κατάθεση ο 28χρονος είχε υποστηρίξει πως στις 12 Ιουνίου νυχτερινές ώρες και ενώ εκείνος δούλευε, δέχτηκε τηλεφώνημα από την Αναστάζια-Πατρίτσια στο οποίο του είπε πως είναι σε κατάσταση μέθης και πως θα επέστρεφε στο ξενοδοχείο με κάποιον φίλο της. Λίγο αργότερα, δέχτηκε μήνυμα στο κινητό του από την αγνοούμενη σύντροφο του με την τοποθεσία που βρισκόταν. Όταν ο 28χρονος έφτασε στο σημείο δεν την βρήκε και άρχισε να την καλεί. Το κινητό όμως της κοπέλας ήταν απενεργοποιημένο. Κατόπιν αναζήτησε το στίγμα του κινητού μέσω εφαρμογής και κατάφερε να το εντοπίσει περίπου 6 χλμ μακριά από εκεί που του είχε στείλει η 27χρονη, στην οδό Κιαπόκα στο Τιγκάκι. Ούτε εκεί όμως την εντόπισε και λίγες ώρες αργότερα απευθύνθηκε στις αρχές του νησιού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ