Κως: Θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονης Πολωνής εργαζόμενης - Συνελήφθη 32χρονος από το Μπαγκλαντές (βίντεο)

Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Στη σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Πολωνής στην Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο συλληφθείς είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από το νησί της Κω.

Διαβάστε ακόμη: Θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονης υπαλλήλου ξενοδοχείου – Η κατάθεση του συντρόφου της

Ο 32χρονος, στην κατάθεση που είχε δώσει στην ΕΛ.ΑΣ. κατά την προσαγωγή του, παραδέχθηκε ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη και στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι την άφησε σε σημείο που υπέδειξε στις Αρχές.

Η ΕΛ.ΑΣ. θα προχωρήσει σε κατ' οίκον έρευνα και θα πάρει δείγμα DNA από τον 32χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 27χρονης χάθηκαν την περασμένη Δευτέρα, την εξαφάνισή της δήλωσε ο σύντροφός της και εκδόθηκε missing alert.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει για την εξαφάνιση της νεαρής όλα τα ενδεχόμενα, και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Η μυστηριώδης εξαφάνιση της 27χρονης που συγκλονίζει, όλα όσα έχουν γίνει γνωστά
Σύμφωνα με όλα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η 27χρονη ήρθε στην Ελλάδα παρέα με τον 28χρονο σύντροφό της για να δουλέψουν σεζόν στην Κω.

Το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο, τα ίχνη της χάθηκαν και ο σύντροφός της δήλωσε την εξαφάνισή της.

Έκτοτε ξεκίνησε η αναζήτησή της.

Η ΕΛ.ΑΣ. τις προηγούμενες ημέρες, μετά από διασταύρωση στοιχείων και πληροφορίες που συνέλεξαν για τα τελευταία άτομα που συνάντησε η νεαρή κοπέλα πριν εξαφανιστεί, προχώρησε σε προσαγωγή πέντε αλλοδαπών -τεσσάρων Πακιστανών και ενός Μπαγκλαντεσιανού-, οι οποίοι φέρονται να είναι οι τελευταίοι που είδαν την 27χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλλοδαποί υποστήριξαν πως συνάντησαν την 27χρονη στον δρόμο και, καθώς ήταν σε κατάσταση μέθης, προσπάθησαν να τη βοηθήσουν. Ισχυρίστηκαν, ακόμη, ότι την κάλεσαν σπίτι τους για να της δώσουν νερό και ότι μετά την άφησαν σε συγκεκριμένο σημείο. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές παραδέχθηκε πως ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της ενώ ήταν στο σπίτι τους.

Εν τω μεταξύ, από το κινητό της 27χρονης η τελευταία ενέργεια ήταν ένα SMS που απεστάλη στον σύντροφό της. Νωρίτερα του είχε στείλει μήνυμα γράφοντάς του ότι θα τη γυρίσουν σπίτι. Ωστόσο, στο τελευταίο SMS που του έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, του έλεγε πού ήταν για να πάει να την πάρει και να επιστρέψουν μαζί σπίτι. Ο σύντροφός της πήγε αλλά δεν βρήκε κανένα ίχνος της. Στην ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν το ενδεχόμενο το τελευταίο αυτό μήνυμα να μην το έγραψε η ίδια η 27χρονη, άλλα κάποιο άλλο άτομο.

Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα σε επικοινωνία και με τον σύντροφό της, ο οποίος έχει δώσει κι αυτός καταθέσεις.

Εν τω μεταξύ, οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της 27χρονης συνεχίζονται, με τη συνδρομή δυνάμεων της Πυροσβεστικής, αλλά και εθελοντικών ομάδων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ