Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Η κόρη της έγινε 15 χρονών & είναι μία ωραία δεσποινίδα Ελληνοσουηδέζα! (φωτό - βίντεο)

Κούκλα η μαμά, κούκλα και η κόρη!

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία της κόρης της, Μελίνας, η οποία όπως θα δεις κι εσύ μεγάλωσε πολύ. Η Μελίνα είναι 15 ετών και μόλις τελείωσε την σχολική της χρονιά. Η περήφανη μητέρα της θέλησε να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα στο Instagram και να σημειώσει πως το καλοκαίρι μόλις άρχισε, με διακοπές στην Ελλάδα.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία ζει και εργάζεται στη Σουηδία, είναι πολύ περήφανη για την 15χρονη κόρη της, Μελίνα, η οποία είναι πολύ χαριτωμένη.

Διαβάστε ακόμη: Ανατριχίλα συγκίνησης το αντίο της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου στον πατέρα της: Έφυγε χθες ανήμερα της Παναγίας αφού του τραγούδησε… (βίντεο)

H κόρη της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με θέα τη θάλασσα. Η Μελίνα έχει μεγαλώσει πολύ και είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι.

"Έχεις αυτό το μαγικό πρόσωπο, Μελίνα μου, που τέλειωσε το σχολείο. Γιούπι! Σύντομα έρχεται η ώρα της επιβράβευσης, ένα μακρύ καλοκαίρι μεταξύ ουρανού και θάλασσας στη δεύτερη πατρίδα μας, την Ελλάδα", έγραψε αρχικά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στο κείμενο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία της κόρης της.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους νέους που γιορτάζουν σήμερα τη λήξη του σχολείου. Ελπίζω να μπορείτε να ξεκουραστείτε, να παίξετε και να το απολαύσετε», πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Η δημοσιογράφος στη συνέχεια μοιράστηκε τη φωτογραφία της Μελίνας και σε Instagram Story της στο οποίο σημείωσε: «Τελευταία μέρα του σχολείου για την αγάπη μου και έναρξη ενός μεγάλου καλοκαιριού στην Ελλάδα από την ερχόμενη εβδομάδα».

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

Οπως σημείωσε η μητέρα της στο Instagram σε λίγες ημέρες θα επισκεφθούν την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

 

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η κόρη της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου, Μελίνα έχει κληρονομήσει το επικοινωνιακό ταλέντο της μητέρας της. Μόνο που η Μελίνα δε θέλει να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, αλλά με την υποκριτική. Το 15χρονο κορίτσι φοίτησε σε καλλιτεχνικό σχολείο και παίζει σε τηλεοπτική σειρά στην σουηδική τηλεόραση.

"Η κόρη μου δεν πρωταγωνιστεί μόνο σε μια σειρά της σουηδικής τηλεόρασης αλλά και σε μια κινηματογραφική ταινία. Ακολουθεί τα χνάρια μου αλλά είναι πολύ πιο τολμηρή. Πάρα πολύ νωρίς μου ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Εγώ λοιπόν της είπα πως υπάρχει μόνο ένας τρόπος, το διάβασμα", σημείωνε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Διαβάστε ακόμη: Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου φωτογραφίζεται στην Αθήνα - Οι εντυπωσιακές τουαλέτες, η γυμναστική στον Λυκαβηττό και η φιλία με την Έλενα Παπαρίζου (φωτό)

Τέλος, σημειώνουμε ότι η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου (17 Ιουλίου 1970) είναι Ελληνοσουηδή αρθρογράφος, τηλεοπτική παρουσιάστρια και συγγραφέας. Επίσης, είναι τακτική λέκτορας, ηγέτιδα συζητήσεων και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ