Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η αποκάλυψη για το τροχαίο του Παντελίδη - Γιατί απέχει από τις συνεντεύξεις τον τελευταίο καιρό; (βίντεο)

Η εξήγηση για την απουσία της από συνεντεύξεις τον τελευταίο χρόνο....

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 14/6 η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, θυμήθηκε και την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα της. 

Το πιο δύσκολο πράγμα που έπρεπε να διαχειριστεί ήταν ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη, για τον οποίο έμαθε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Δείτε επίσης: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα "Χρόνια πολλά" της νονάς αγκαλιά με τη βαφτιστήρα της - Δείτε την τρυφερή φωτογραφία

«Όσοι έρχονταν μας έλεγαν ότι περνούσαν ωραία. Ακόμα και στο κομμάτι των συνεντεύξεων που εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος. Το έβλεπα σαν μια κανονική ρεαλιστική κουβέντα. Με ενδιέφερε να ακούσω αυτά που λένε. Μου έχει τύχει να δίνω συνεντεύξεις και ο δημοσιογράφος να κοιτάει το κινητό του, να φεύγει.

Προσπαθούσα να φέρω τα πράγματα που ο άλλος να νιώσει άνετα και άμα θέλει να πει δύο πράγματα παραπάνω», είπε αρχικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

 

 

«Είχαν γίνει διάφορα ευτράπελα και αστεία τότε.

Έχω φάει την πιο επική τούμπα με το πατίνι και πώς δεν είχα ανοίξει το κεφάλι μου στα αλήθεια. Είχαμε το δύσκολο με το τροχαίο του Παντελή και δεν ξέραμε τι και πώς να κάνουμε. Είχαμε έναν Κώστα Μαρτάκη που ήταν μαζί την προηγούμενη και έκαναν πρόβες.

Είχαμε συνδεθεί και όταν μπορούσαμε πια να ανακοινώσουμε. Το ξέραμε κατά τη διάρκεια της εκπομπής και λίγο πιο πριν. Στον Μαρτάκη το είπα εκτός αέρα και όταν πια μπορούσαμε το είπαμε στον αέρα. Είχε φύγει το παιδί, δεν άντεξε», ανέφερε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

 

 

Όσο για τις συνεντεύξεις , είπε: '' Έχω να δώσω συνέντευξη έναν χρόνο, γιατί επέλεξα να είμαι στο σπίτι με τα παιδιά''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ