Σάλμα Χάγιεκ: Σε καλοκαιρινό mood με το γαλάζιο της μπικίνι! - Ποζάρει πάνω σε σκάφος & στέλνει μήνυμα στους fans της (φωτό)

Άνετη χωρίς καμία έγνοια

H Σάλμα Χάγιεκ έχει μπει για τα καλά στο κλίμα του καλοκαιριού, όπως φαίνεται κι από τις τελευταίες της φωτογραφίες στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Διαβάστε ακόμη: Κάννες 2023 - Σάλμα Χάγιεκ: Με καταπληκτικό φόρεμα Alexander McQueen έλαμψε στο χαλί - Η mermaid φούστα και το βαθύ ντεκολτέ που "έκλεψαν" την παράσταση (φωτό)

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός απολαμβάνει το «διάλειμμα» από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και φροντίζει να «γεμίσει τις μπαταρίες» της, κάνοντας διακοπές.

Στο τελευταίο στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, η σταρ ποζάρει με ένα γαλάζιο μπικίνι πάνω σε ένα σκάφος, ενώ βρίσκεται στη θάλασσα.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Σάλμα Χάγιεκ τόνισε στους διαδικτυακούς της φίλους, πόσο σημαντικό είναι να εκτιμά κανείς κάθε στιγμή της ημέρας του, ακόμα κι αν δεν είναι ευχάριστη.

Διαβάστε ακόμη: Η Σάλμα Χάγιεκ και τα ζωάκια της - Η ανάρτηση για την Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος & τα γκρίζα μαλλιά (φωτό)

Συγκεκριμένα, γράφει: «Σε κάποιους ανθρώπους δεν αρέσουν οι γκρίζες μέρες, αλλά νομίζω ότι κάθε μέρα είναι πολύτιμη. Λατρεύω την εβδομάδα μου, ό,τι κι αν φέρνει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ