Beefbar Athens: Άνοιξε τις πύλες του με ανανεωμένο μενού - Δοκιμάστε μοναδικές γεύσεις από μία fine dining διάσταση! (φωτό)

Κάντε κράτηση σύντομα!

Ανανεωμένο μενού, signature cocktails και μια ακαταμάχητη θέα στον Σαρωνικό: Το Beefbar Athens είναι έτοιμο να σας χαρίσει μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία

Το Beefbar Athens, το δημιούργημα του Riccardo Giraudi που εμπλούτισε με την άφιξή του τον γαστρονομικό χάρτη της Αθηναϊκής Ριβιέρας, συστήνει το ανανεωμένο του μενού για το φετινό καλοκαίρι. Το νέο μενού που έχει επιμεληθεί η ομάδα του Beefbar Athens, αποτελείται από street food και comfort food επιλογές που λαμβάνουν μια fine dining διάσταση, και υπόσχεται να χαρίσει στους επισκέπτες του ένα κοσμοπολίτικο ταξίδι γεύσεων.

Τα beef tostaditas, τα αρωματικά χειροποίητα empanadas με Kobe, το carpaccio γαρίδας με γαρίδες Carabineros και το vitello tonnato, είναι λίγες από τις street food επιλογές που θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Τα comfort food πιάτα - σημείο αναφοράς για το Beefbar Athens - συναντούν νέες προσθήκες όπως την wagyu bolognese, με παπαρδέλες και ραγού από μοσχάρι και το beefy cordon bleu με μοσχαρίσιο φιλέτο. Το supreme cocqelet, το κοκοράκι με βούτυρο μαύρης τρούφας και την Sauce Originale Relais de Paris, και το paradis pepper filet, το μοσχαρίσιο φιλέτο με κρούστα από πιπέρι και Paradise σως πιπεριού, έχουν ήδη αποσπάσει τα πιο θετικά σχόλια από τους φίλους του Beefbar Athens, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να τα συνοδεύσουν με εξαιρετικές επιλογές από την προσεγμένη λίστα κρασιών του εστιατορίου, αδιαμφισβήτητα μια από τις καλύτερες wine lists που εντοπίζει κανείς στα εστιατόρια της Αθήνας και αριθμεί 500 κωδικούς.

Τα επιδόρπια του μενού, με πρωταγωνιστές το gelato Mantecato με τα πιο λαχταριστά toppings, τη χειροποίητη marbled chocolate bar – δημιούργημα του διεθνούς φήμης Γάλλου pâtissier Yazid Ichemrahen, και το mille crepes tiramisu με φύλλα γαλλικής κρέπας, ολοκληρώνουν με τον πιο ιδανικό τρόπο κάθε γεύμα στο Beefbar Athens, μετατρέποντάς το σε γαστρονομική εμπειρία.

Η βεράντα του Beefbar Athens αποτελεί ένα ιδανικό σκηνικό για να απολαύσετε τα signature καλοκαιρινά cocktails, όπως το americano bianca, μια φρουτώδη εκδοχή του κλασικού americano, τo εξωτικό project V hurricane, μια ωδή στην Tiki κουλτούρα, αλλά και τη yuzu cucmber paloma.

Let the summer season begin στο Beefbar Athens!

BEEFBAR ATHENS: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace) Βουλιαγμένη, Αθήνα

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.beefbar.com
Ωράριο Λειτουργίας: Καθημερινά, 19:00-01:00

Για περισσότερα νέα, ακολουθήστε το Beefbar Athens στο Facebook; Instagram

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ