Naomi Watts - Billy Crudup: Παντρεύτηκαν και το κράτησαν μυστικό - Όλες οι λεπτομέρειες (φωτό - βίντεο)

Η Naomi Watts και ο Billy Crudup παντρεύτηκαν.

Το ζευγάρι πυροδότησε τις φήμες περί γάμου την Παρασκευή, καθώς εντοπίστηκαν να φορούν τα ίδια δαχτυλίδια ενώ επέστρεφαν στο διαμέρισμά τους στη Νέα Υόρκη.

Η Watts, 54 ετών, έμοιαζε με νύφη με ένα Oscar de la Renta Sweetheart Water Lilly Guipure Dress με ένα μπουκέτο λευκών λουλουδιών στο χέρι. 

 

 

Εν τω μεταξύ, ο Crudup, επίσης 54 ετών, έκανε το μεγαλύτερο μέρος της βαριάς δουλειάς, καθώς μετέφερε τις βαλίτσες τους στο εσωτερικό, ενώ φορούσε ένα navy blue κοστούμι, ένα λευκό πουκάμισο με κουμπιά και ένα ασημένιο δαχτυλίδι στο αριστερό του χέρι.

 

 

Αν και δεν είναι σαφές από πού ερχόταν το ζευγάρι, η ηθοποιός έλαμπε , καθώς περπατούσε μερικά βήματα πίσω από τον πλέον-σύζυγό της.

 

Οι εκπρόσωποι του ζευγαριού δεν απάντησαν αμέσως στο αίτημα του Page Six για σχολιασμό.

 

 

Η Watts και ο Crudup έχουν κρατήσει το μεγαλύτερο μέρος της ερωτικής τους ζωής μακριά από τη δημοσιότητα. 

 

 

 

 

Στην πραγματικότητα, ενώ εμφανίστηκε στην εκπομπή "Today" τον Απρίλιο, η ηθοποιός του "King Kong" απέφυγε τις ερωτήσεις σχετικά με το τεράστιο δαχτυλίδι που φορούσε στο αριστερό της χέρι.

Η Watts και ο πρωταγωνιστής του "Morning Show" επιβεβαίωσαν τη σχέση τους το 2017, ενώ γύριζαν μαζί το ψυχοσεξουαλικό δράμα του Netflix "Gypsy". 
Ωστόσο, δεν έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί μέχρι το 2022 στα βραβεία SAG.

 

Πριν γνωρίσει τον Crudup, η Watts έβγαινε με τον Liev Schrieber για 11 χρόνια. Το ζευγάρι, που χώρισε το 2016, έχει δύο παιδιά - τη Σάσα, 15 ετών, και τον Κάι, 14 ετών.

 

Εν τω μεταξύ, ο Crudup έχει ένα γιο, τον 19χρονο William, τον οποίο απέκτησε με την πρώην Mary-Louise Parker, την οποία άφησε όταν ήταν επτά μηνών έγκυος για την Claire Danes.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ