Εκλογές 2023: Συνάντηση Τσίπρα - Σαρμά για τη Ροδόπη - "Η ΝΔ δημιουργεί σημαντικούς εθνικούς κινδύνους" (φωτό & βίντεο)

Τον πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά επισκέφθηκε για το θέμα της Ροδόπης, ο Αλέξης Τσίπρας

Στο Μέγαρο Μεγάρου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να ζητήσει από τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά να σταματήσει η αντιπαράθεση για την Θράκη, την οποία θεωρεί εξαιρετικά επικίνδυνη για τα εθνικά συμφέροντα.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη συνάντηση με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά δήλωσε:

Το θέμα στη Ροδόπη μπορεί να δημιουργήσει σημαντικούς εθνικούς κινδύνους. Υπάρχει ανησυχία, προβληματισμός για τον τρόπο που εργαλειοποιείται η ΕΥΠ με στοχευμένες πληροφορίες που διαρρέονται σε μέσα ενημέρωσης φιλικά προς τη ΝΔ για να δημιουργούνται εντυπώσεις

Ηδη η Τουρκία τρίβει τα χέρια της.

Τα 4 χρόνια της διακυβέρνησης Μητσοτάκη η ΕΥΠ χρησιμοποιήθηκε για τα συμφέροντα Μητσοτάκη με παράνομες παρακολουθήσεις πολιτικών αντιπάλων, υπουργών ακόμα και των αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων και τώρα την εργαλειοποιεί στην προεκλογική αντιπαράθεση.

Είναι απαράδεκτο, άθλιο και εθνικά επιζήμιο.

Οι δηλώσεις της κυρίας Μπακογιάννη, είναι ένας ωμός εκβιασμός. Δηλαδή είπε αν δεν μας ψηφίσετε, θα περάσετε δύσκολα τα επόμενα χρόνια. Οι δηλώσεις αυτές έγιναν εσκεμμένα για να περάσει σε κάθε σπίτι και Έλληνα πολίτη για το τι θα ακολουθήσει. Οτι οποίος είναι αντίθετος στην κομματική και οικογενειακή εξουσία θα περάσει δύσκολα.

Εγώ και ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθούμε απέναντι σε αυτό το το μήνυμα κατά της Δημοκρατίας, θα σταθούμε απέναντι για να μην περάσει ο φόβος σε κάθε κοινωνική ομάδα, σε κάθε πολίτη, η Ελλάδα έχει ισχυρή δημοκρατία.

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα μετά τη συνάντηση με τον Ιωάννη Σαρμά

Συνάντηση Τσίπρα - Σαρμά στο Μέγαρο Μαξίμου

H άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου / EUROKINISSI

H άφιξη στο Μέγαρο Μαξίμου / EUROKINISSI

H άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου / EUROKINISSI

H άφιξη στο Μέγαρο Μαξίμου / EUROKINISSI

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ