Πρίγκιπας Χάρι: «Θα ήταν ευπρόσδεκτος ξανά στη βασιλική οικογένεια» - Με ποιον όρο θα επέστρεφε πίσω;

Μάλλον δύσκολο....

Ο πρίγκιπας Χάρι θα ήταν ευπρόσδεκτος πίσω στη βασιλική οικογένεια αλλά μόνο με έναν όρο: αν επέστρεφε μόνος του χωρίς τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με ειδικό επί των βασιλικών θεμάτων.

Η σχολιάστρια των βασιλικών θεμάτων Τζένι Μποντ πιστεύει ότι αν ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεφε ποτέ στην πατρίδα του, η βασιλική οικογένειά θα τον δεχόταν παρά τη συνεχιζόμενη κόντρα τους.

«Νομίζω ότι τον πρίγκιπα Χάρι, χωρίς τη Μέγκαν, θα τον συγχωρήσουν και θα τον καλωσόριζαν πίσω στη βασιλική οικογένεια με το πλήρωμα του χρόνου», είπε στο περιοδικό Ok.

Παρόλα αυτά, η ίδια σημείωσε ότι κάτι τέτοιο είναι «ακόμη απίθανο προς το παρόν».

«Νομίζω ότι υπάρχει ακόμα αρκετή καλή θέληση προς το πρόσωπο του πρίγκιπα Χάρι. Για τον παλιό όμως Χάρι που όλοι θυμόμαστε. Θα μπορούσε να ανακτήσει το έδαφος που έχασε και να τον καλωσορίσουν πίσω. Αλλά δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι ακόμα στον ορίζοντα».

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Χάρι: "Σπάει" την παράδοση για ακόμη μία φορά! - Τι τον οδήγησε στα δικαστήρια;

Τα σχόλια της Τζένι Μποντ θυμίζουν εκείνα του πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Πολ Μπάρελ, ο οποίος πρότεινε πρόσφατα ότι ο βρετανικός λαός θα υποδεχθεί τον συγγραφέα του «Spare», πρίγκιπα Χάρι, με «ανοιχτές αγκάλες».

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όταν συμβεί αυτό- γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι θα συμβεί- τότε θα επιστρέψει στη Βρετανία και νομίζω ότι ο πατέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος και ο αδερφός του, ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα τον υποδεχθούν πίσω στη χώρα με ανοιχτές αγκάλες», ισχυρίστηκε ο πρώην βασιλικός υπάλληλος.

«Υπάρχει ένα στοιχείο του πρίγκιπα Χάρι που όλοι αγαπάμε, απλά δεν καταλαβαίνουμε γιατί κάνει ό,τι κάνει αυτή τη στιγμή».

Ανάλογη άποψη είχε και ο πρώην μπάτλερ του βασιλιά Καρόλου, Γκραντ Χάρολντ, ο οποίος επίσης είπε ότι είναι πολύ πιθανή μία  μετακόμιση του πρίγκιπα Χάρι στη Βρετανία.

Ο Γκραντ Χάρολντ, ο οποίος εργάστηκε ως μπάτλερ του βασιλιά Κάρολου από το 2004 έως το 2011 όταν εκείνος ήταν πρίγκιπας της Ουαλίας, επιμένει ότι η επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι στη Βρετανία είναι μια πιθανή κίνηση.

«Ποτέ μην λες ποτέ. Είναι πάντα πιθανό μια μέρα να θέλει να γυρίσει, είναι πιθανό να αγοράσει ένα ακίνητο εδώ- αν θα ήθελε να έρθει -και η Μέγκαν Μαρκλ ωστόσο να μην ήθελε να επιστρέψει», είπε αποκλειστικά ο Χάρολντ, 45 ετών, στην The Post.

«Η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει καμία οικογένεια εδώ, όλη η οικογένειά της είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες και εκεί είναι που ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε ότι θέλει να στήσει το σπίτι του».

Οι Σάσεξ έκλεισαν με εντυπωσιακό τρόπο την πόρτα της βασιλικής ζωής το 2020 και έφυγαν για την Καλιφόρνια.

Έκτοτε έχουν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο μόνο μερικές φορές. Αλλά η ιδέα μιας βασιλικής επανένωσης μπορεί να είναι πολύ τραβηγμένη τουλάχιστον για την ώρα, ειδικά ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική διαμάχη του πρίγκιπα Χάρι με την Mirror Group Newspapers (MGN).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ