«Ελπίζω να σαπίσει στη φυλακή»: Η αντίδραση του πατέρα της Καρολάιν για τον Αναγνωστόπουλο - «Τη σκότωσε γιατί ήξερε για τα ναρκωτικά» (βίντεο)

«Βασανίζει εμένα και την οικογένειά μου για περισσότερα από δύο χρόνια», λέει ο Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν μετά την απόφαση να παραιτηθεί της έφεσης

Με ανακοίνωσή του το πρωί της Τετάρτης (7/6) ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς και τη θανάτωση του σκυλιού τους, γνωστοποίησε ότι ο εντολέας του παραιτείται της έφεσης που είχε ασκήσει για ευνοϊκότερη ποινή.

Αυτό σημαίνει ότι ο πιλότος, η δίκη του οποίου σε δεύτερο βαθμό βρισκόταν σε εξέλιξη, θα παραμείνει με την πρωτόδικη ποινή της ισόβιας και επιπλέον 11,5 ετών κάθειρξης που του επέβαλε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία Καρολάιν: Παραιτήθηκε από τη δίκη στο Εφετείο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Δεν θα συνεχίσει και στις Πανελλαδικές (βίντεο)

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της Καρολάιν ξέσπασε μιλώντας στο Mega, λίγα λεπτά αφ’ ότου έγινε γνωστή η εξέλιξη στην υπόθεση.

«Εξεπλάγην όταν άκουσα ότι ο Αναγνωστόπουλος απέσυρε την έφεσή του. Αυτός ο άντρας βασανίζει εμένα και την οικογένειά μου για περισσότερα από δύο χρόνια. Με εξοργίζει η σκέψη ότι αυτό το διττό κάθαρμα στάθηκε στο δικαστήριο και είπε ότι έπρεπε να σκοτώσει την όμορφη κόρη μου για να σώσει τη Λυδία» τόνισε ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς.

Και πρόσθεσε: «Είμαι ικανοποιημένος που επέστρεψε εκεί που ανήκει, εκτίοντας το υπόλοιπο της ισόβιας κάθειρξης του συν 11,5 χρόνια για τη δολοφονία της όμορφης κόρης μου. Ελπίζω να σαπίσει στη φυλακή».

 

«Η αλήθεια είναι ότι την σκότωσε, γιατί πιεζόταν από τη συμμορία στην οποία είχε εμπλακεί συμμετέχοντας στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Η Καρολάιν του είχε ξεκαθαρίσει ότι εάν επέμενε, τότε θα τον εγκατέλειπε και θα έπαιρνε μαζί και τη Λυδία» συμπλήρωσε ο πατέρας της Καρολάιν.

«Πώς τα ξέρω όλα αυτά; Από τα γράμματα που έγραψε σε εμένα, στη Σούζαν και στη μητέρα του. Τα γράμματα που τώρα ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν. Τα γράμματα που οι γονείς του ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν παρότι το δικό μου το παρέδωσε στα χέρια μου ο πατέρας του και η μητέρα του, έβγαλε το δικό της από τη τσάντα της, μπροστά μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ