Η Σάλμα Χάγιεκ και τα ζωάκια της - Η ανάρτηση για την Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος & τα γκρίζα μαλλιά (φωτό)

Είναι ευαισθητοποιημένη και συμμετέχει σε πολλές δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος. 

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος είναι παγκόσμια ημέρα η οποία εορτάζεται στις 5 Ιουνίου κάθε έτος.

Είναι το κύριο όχημα των Ηνωμένων Εθνών για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης και της δράσης για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η πρώτη Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος εορτάστηκε το 1974. Σήμερα είναι η εκστρατεία-ναυαρχίδα για την ευαισθητοποίηση του κόσμου για θέματα όπως είναι για παράδειγμα τα περιβαλλοντικά ζητήματα, η θαλάσσια ρύπανση, ο ανθρώπινος υπερπληθυσμός, η υπερθέρμανση του πλανήτη, η βιώσιμη κατανάλωση, τα εγκλήματα κατά της άγριας φύσης και πολλά άλλα.

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος έχει γίνει μια παγκόσμια πλατφόρμα στην οποία συμμετέχουν πάνω από 140 χώρες τον χρόνο. Κάθε χρόνο η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος έχει διαφορετική χώρα-οικοδεσπότη των διεθνών εορτασμών της ημέρας.

 

 

Η χώρα που έχει αναλάβει τον ρόλο του οικοδεσπότη περισσότερες φορές είναι το Μπανγκλαντές.

Η Σάλμα Χάγιεκ, μια γυναίκα η οποία μας έχει δειξει πολλές φορές την ευαίσθητη πλευρά της, όσο αφορά την προστασία του περιβάλλοντός μας, έκανε μια ανάρτηση για την ξεχωριστή ημέρα. 

Συγκεκριμένα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό φωοτγραφίες από ζωάκια, όπως πάπιες, λάμα, σκύλους και έγραψε: ''Αυτή η #WorldEnvironmentDay με κάνει να σκέφτομαι περισσότερο τις μελλοντικές γενιές και όλα τα υπέροχα πλάσματα που εξαρτώνται από τις επιλογές μας και με κάνει να θέλω να προσπαθώ περισσότερο''

Τα γκρίζα της μαλλιά

Σε μια άλλη της ανάρτηση την βλέπουμε αγουροξυπνημένη και.... εκνευρισμένη. Ο λόγος; Tα γκρίζα της μαλλιά. 

''Ξυπνάω και μετράω πόσες άσπρες τρίχες και ρυτίδες έχουν εισβάλει στο πάρτι σήμερα το πρωί'', γράφει χαρακτηριτστικά στην λεζάντα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ