Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Όψη Ερμή - Ουρανού στον Ταύρο - Το ανοιχτό μυαλό & η διαίσθηση μας φέρνουν ιδέες και λύσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στο ζώδιο του Τοξότη από χθες για να σχηματίσει την Πανσέληνο του Ιουνίου απέναντι ακριβώς από τον Ήλιο στους Διδύμους τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι συμπαντικές εκπλήξεις συνεχίζονται με την όψη Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο την Κυριακή κι έτσι οι ειδήσεις και οι πληροφορίες που μαθαίνουμε έχουν τον χαρακτήρα του απρόβλεπτου, του ανατρεπτικού. Στη θετική της έκφραση η όψη Ερμή-Ουρανού μας διευκολύνει να βρούμε νέες ιδέες, να στραφούμε σε εναλλακτικούς τρόπους επίλυσης των προβλημάτων μας. Είναι μια ιδανική όψη για όποια εργασία, πνευματική ή δημιουργική, χρειάζεται πρωτοτυπία. Το ανοιχτό μυαλό και η διαίσθηση μπορεί να μας φέρουν ιδέες και λύσεις. Ξαφνικά νέα μπορεί να μας μεταφερθούν χωρίς απαραίτητα να είναι δυσάρεστα, μολονότι με τον Ουρανό φίλοι μου τίποτε δεν αποκλείεται. Είναι ο πιο απρόβλεπτος πλανήτης.

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο φυσά αέρας ανανέωσης με την Πανσέληνο στον Τοξότη που σας προσκαλεί να ανοίξετε τα φτερά σας και να πάτε όσο πιο μακριά μπορείτε. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό την Κυριακή επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών. Να είστε προσεκτικοί με τα έξοδα σας, διότι εύκολα μπορεί να το ρίξετε σε shopping therapy και μετά να μην υπάρχει γιατρειά στο τέλος του μήνα. Από την άλλη, με την όψη αυτή μπορεί να έχετε κάποια ξαφνική ιδέα για το πώς θα μπορούσατε να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μια αλλαγή στα πλάνα σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με μια Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων-Τοξότη σε ένα ιδιαίτερο, πιο εσωτερικό, πιο συναισθηματικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, μπορεί να νιώσετε ότι έρχονται στην επιφάνεια διάφορα άγχη, καταπιεσμένα συναισθήματα, πιθανώς και αγωνίες για το μέλλον. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιο σας την Κυριακή μπορεί να σας κάνει κοινωνό μιας ξαφνικής πληροφορίας που θέλετε να μοιραστείτε και με άλλους. Από την άλλη, μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα με μέσα τεχνολογίας ή να υπάρχουν ανατροπές ή εκπλήξεις στο πρόγραμμα σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου Εσείς μπορεί να έχετε και μια ξαφνική ιδέα που αν την αξιοποιήσετε επαγγελματικά να αυξήσετε τα εισοδήματα σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ